Juha yhteiskiertueelle Jani Wickholmin ja Janne Tulkin kanssa - 22.05.2008

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 60 vuotta Tapio Rautavaaran keihäänheiton olympiavoitosta, 50 vuotta jousiammunnan maailmanmestaruudesta ja ensi vuonna 30 vuotta kansallissankarimme kuolemasta.

Merkkivuosien kunniaksi Warner Music Finland julkaisee lokakuussa teoskokonaisuuden joka pitää sisällään kaikki Tapio Rautavaaran tekemät äänitykset, yhteensä 330 kappaletta (14 cd:tä). Ainutlaatuinen boxi sisältää myös yli 160 sivuisen kirjan, joka tulee sisältämään runsaasti ennen julkaisematonta teksti- ja kuvamateriaalia sekä Tapsan uran huippuhetkiltä että hänen yksityiselämästään

Julkaisujen ja erilaisten musiikkitapahtumien lisäksi syksyllä toteutetaan Kulkurin taival –kiertue. Kiertueelle on valittu kolme nuoren polven tähteä, jotka tekevät esikuvalleen kunniaa tulkiten Rautavaaran rakastetuimpia lauluja. Artistit ovat Janne Tulkki, Jani Wickholm ja Juha Metsäperä.

Kulkurin taival –kiertue starttaa 5.9. Jyväskylästä ja kiertää reilun kuukauden aikana ympäri Suomea isoilla tanssilavoilla, ravintoloissa ja laivoilla. Tarkka kiertuekalenteri julkaistaan kesän aikana.

Näytä uutisarkisto >