Poika pihalle ja tansseihin - 11.05.2006

Vielä ote neuvolapäiväkirjasta: "Strategiset mitat: 14 x 12.5 cm, paino n.70 grammaa. Väriltään hieman tumman puhuva ja katse kaihoisa, mutta muuten näyttää terveeltä. Ensimmäiset sanat olivat 'Pienen Hetken', jonka mukaan poika siis nimettiin. Sittemmin oppinut jokeltamaan myös 11 muuta hienoa laulua. Muutenkin erittäin eloisa ja reippaan oloinen. Synnytys oli melko kivuton, vaikka kestikin lähes vuoden päivät."

Laskettu aika 10.5.2006 piti siis kutinsa ja varpajaisia päästiin viettämään Helsingin Wanhan tanssikellarissa. Väkeä oli löytänyt paikalle kiitettävästi ja juhlistettiin poikaa ihan tosissaan. Tanssijalat vilisi niin että heikoimpia hirvitti ja tunnelma oli mitä mainioin. Siitä suurin kiitos kaikille juhliin osallistuneille!

Jos ehtisi pysähtyä hetkeksi miettimään voisi varmasti todeta, että jotain suurta on tapahtunut meikäläisen elämässä. Jos pysähtyisi hieman pidemmäksi aikaa ja yrittäisi kurkistaa tulevaan, voisi varmasti aistia pientä tervettä pelkoakin. Ajanpuutteen vuoksi ylimääräiset pysähdykset tältä erää kuitenkin peruutettu...

Iloisin mielin kohti kirkasta keikkakesää! :)

Näytä arkisto >