Keikkaa ja kukkasia - 02.06.2006

"Ou Jeah!", huusi Mettäperän poika kun Kuukauden Levy -äänestyksen voitti! Uskomaton ja mahtava juttu; ei voi muuta sanoa. Kiitos ja kumarrus kaikille niille toimittajille, jotka kultaisen äänensä antoivat. Tämä oli Suuri Kunnia sekä minulle, että kaikille niille lahjakkaille ihmisille, jotka olivat levyn teossa mukana.

Paljon on taas mahtunut pieneen hetkeen ja välillä tuntuu, että antaisi mitä vaan jos tuota hetkeä voisi edes hieman venyttää. Tässä tapauksessa tuo toive saa parikin syytä :)

Oulun Hietasaaren keikka oli todella hieno. Se oli tavallaan epävirallinen pohjoisen Suomen levynjulkistamistilausuus ja väkeä oli äitienpäivästä ja sateisesta säästä huolimatta useita satoja. Se näkyi leveänä hymynä artistin ja lavaisännän kasvoilla. Yllättäen saatoin tunnistaa myös muutamat tutut kasvot yleisön joukosta. Oli mukava katsoa kun omat kaverit tanssittivat toisiaan, sekä toistensa vanhempia. Se on tuo tansseissa käyminen näköjään myös sukupolvia yhdistävä hauskanpitomuoto.

Keikkoja on muutenkin riittänyt mukavasti ja autolla ajaminen alkaa pikkuhiljaa jo sujumaan. Ei näemmä ole huhupuhetta, että jokaisen keikkailevan artisitin sisältä löytyy pieni rekkamies. Väkisinkin tuntee pientä yhteenkuuluvuutta näihin maanteiden kuninkaisiin, kun hiljaisessa kesäyössä nielee kilometrikaupalla valko-keltaista spagettia haaveillen pehmeästä kotivuoteesta.

No mutta kesä se vain lähenee ja lämpö nousee, eikä ole vieläkään Suomen kesän voittanutta! Juhannustanssit alkaa jo hieman mieltä polttelemaan, mutta onneksi niihin ei ole enää pitkä matka. Tästä on taas hyvä jatkaa, hyvin alkanutta matkaa.

-Juha

PS.Onnea kevään Ylioppilaille ja muillekkin opinnoistaan valmistuville!

Näytä arkisto >