Jussi ovella - 23.06.2006

Aurinko paistaa kirkkaan siniseltä taivaalta ja ajelen autolla Jyväskylästä kohti Ikaalisten kylpylää. Kuuntelen radiosta kun pari auringonpistoksen saanutta toimittajaa vetää suoraa lähetystä määränpäästäni, tosin soutuveneestä keskeltä järveä: "Sormenpäämittarini mittaa ilmasta tarkaksi lämpötilaksi +28 C", arvioi Arja Ailo (nimet muutettu ;)). "Punainen selkänahkani vahvistaa juuri tuon saman lukeman!", puoltaa Raimo T. Vilkku ja jatkaa soutamista. Mainoksvälikkeestä saan vahvistuksen, että esiinnyn illalla yhdessä mm. Anne Mattilan, Charles Plogmanin, Jean S:n, Mikko Siltalan ja Heli Ruotsalaisen kanssa ja nämä veneilevät toimittajat uhkaavat lähettää konsertin suorana radiosta. Odottava tunnelma ja perhosia vatsassa!

Ikaalisten Iskelmäparaatissa vierailin siis lauantaina. Tosi hieno paikka, tunnelma ja loistava yleisö! Kaiken kruunasi Suomen upea kesä, joka näytti viimein kyntensä. Oli kunnia saada olla mukana ja toivottavasti pääsen uudestaan.

Paljon on tapahtunut ja keikkoja kertynyt. Kesäflunssakin osoitti sitkeän luonteensa ja pari viikkoa takaperin olisi voinut tehdä uskottavan dueton vaikka Lordin kanssa. Sen verran möreä oli ääni, jos sen välillä sai punnerrettua ulos :)

Nyt alkaa kuitenkin ääni jo palatua ja tänään oon pakkaillu kamoja Juhannusta varten. Huomenna starttaa auto Oulusta kohti kaakkoissuomea ja mahtavia kesälavoja! Eipä ole ennen ollut tälläista tilannetta; että oikein nautii kun saa olla "töissä" Jussina! :)

Mahtavaa Juhannusta kaikille ja pidetään lippu korkealla Suomen yöttömässä suvessa!

-Juha

Näytä arkisto >