Hellettä piisaa - 05.07.2006

Nyt se on sitten minultakin neitsyys mennyt lavajuhannuksen osalta. Olin siis ekaa kertaa Juhannustansseissa ja heti tykitettiin kolme päivää putkeen: perjantaina Leppävirran Tulenliekki, lauantaina Mäntharjun Tommola ja sunnuntaina Hammaslahden Lemmenlava. Kaikkien näiden kolmen hienon kokemuksen perusteella seuraava Juhannus menee mitä ilmeisemmin samoissa merkeissä! Kiitokset vielä kisaisännille ja loistaville yleisöille! :)

Ilma oli kuin morsian ja lämpötila kipusi pitkälle yli kahdenkymmenen. Poikkesin aattona ennen keikkaa tuttavaperheen mökillä ja otettiin kesäpäivästä kaikki irti: Saunottiin, uitiin, grillailtiin ja veneiltiin. Kyllä siinä silmä ja sielu lepää Suomalaisessa kesässä ja järvimaisemassa.

Juhannusreissu hieman venähti kun treenattiin alkuviikko uuden "Hurmio"-bändin kanssa ja perjantaina oli heidän kanssaan ensimmäinen Keikka Porin tähtikellarissa. Sain siis viimein oman orkesterin ja ensi askeleet ovat sujuneet erittäin hyvin. Todella mukavia, nuoria, mutta ammattitaitoisia sällejä! :)

-Juha

Näytä arkisto >