Kalajuttu - 02.08.2006

Taas on muutama keikkakokemus kertynyt kokemusten pohjattomaan kaivoon. Vieläkään ei ole keikkailu alkanut puuduttamaan - päinvastoin. Tosin, kannattaisi varmaan huolestua, jos näin uran alkuvaiheessa alkaisi jo moisia ajatuksia lenkkeillä korvien välisellä pururadalla.

Väkevimpinä muistoina heinäkuusta jäi mieleen Kassu Halosen saaripäivät Manamansalossa ja "kotikonsertti" Suven Sävel -festareilla Oulussa. Sää suosi kumpaakin ulkoilmatapahtumaa, joissa tunnelma oli vähintään yhtä lämmin. Oulussa näin myös henkilökohtaisesti ensimmäistä kertaa legendaarisen Danny-shown! Iso D rulez :)

Jaakkokin heitti taas kuuluisan kivensä veteen, mutta vaikuttaa siltä, ettei se kivi ollutkaan niin kylmä kuin kylillä puhutaan. Olisikohan Jaakkokin vanhemmuuttaan alkanut nauttimaan kesän lämpimistä uimavesistä ja jättänyt kiven jäähdyttämättä.

Oli miten oli, näin on ja kyllä se mulle passaa! Viimeviikolla piipahdin Vuokatin lähistöllä mökkeilemässä. Pääsin myös hieman rakkaan harrastukseni, eli kalastuksen pariin. Tänä kesänä kalastus on tosin jäänyt valitettavan vähälle. Odotukset olivat korkealla, koska veljeni Jan oli edellispäivänä nostanut järvestä n.10 kilon hauen(!) ja muutaman komean kuhan (toditusaineistoa kuvagalleriassa) :)! Ilmeisesti tämä tappajahauki oli kuitenkin syönyt kaikki muut kalat, koska minä en saanut kahden päivän aikana muuta kuin yhden pienen, nuhaisen kuhan ja senkin päästin takaisin kasvamaan. No mutta hauskaa silti oli; uitiin, saunottiin ja ryypättiin (kahvia) niinku miehet! ;)

No mutta nyt ulos pelaamaan tennistä, kun tuli hommattua uus mailakin!

Palataan,

Juha

Näytä arkisto >