Keikan jälkeen hiljaisuus - 03.09.2006

Moro taas pitkästä aikaa. Melko vaiherikasta ja hektistä elämää on taas muutama aikayksikkö takana. Hienoja keikkoja, muutamia kilo-kilometrejä, nadriumperunoita ja halpaa huumoria keikkabussissa. Par'aikaa on matkanteko menossa ja ajattelin ovelana käyttää ajan hyväksi, kirjoittamalla tänne taas vähän kuulumisia.

Keikkamatkalla siis, tosin jo takaisin Ouluun menossa. Perjantaina musisoitiin Tampereella, Komeetassa, joka loistavine henkilökuntineen ja yleisöineen on osoittautunut loistavaksi keikkapaikaksi. Eilen vietettiin Tommolan Suurlavan päättäjäisiä yhdessä Yölinnun kanssa. Kyllä se vaan on S.Silmu miehistöineen pirun kova luu! Terveiset ja toivottavasti kohtaamme jälleen. Kisaisäntä Pena oli saanut laajentumisremontin pyörteissä olleen lavan jo loistoiskuun ja ansaitsee näin suuret kiitokset merkittävänä, supisuomalaisen tanssilavakulttuurin ylläpitäjänä.

Kunnostakin olen kovasti yrittänyt pitää huolta siinä toivossa, että Kunto pitäisi vastaavasti huolen minusta,joskus fyysisestikin vaativilla keikkarupeamilla. Kliseisesti, mutta varmasti voi sanoa, että hyvä yleiskunto on kaiken A ja O, eikä sitä kohottava liikehdintä mene koskaan Hukkaan! :)

Lähitulevaisuuden haasteet keikkarintamalla sijoittuvat tiistaina Helsingin Wanhan Tanssikellariin, sekä keskiviikkona Porin Punaiseen Kukkoon. Ensi viikonloppuna pääsemme viettämään yllätyksellisen viikonlopun Ikaalisten kylpylässä, jossa vietetään legendaarisia lavakauden päättäjäisiä! Siinäpä sitä taas pureskelemista vähäksi aikaa.

Tervetuloa kaikki keikoille kuuntelemaan, tanssimaan ja morjestamaan. Pyrin kirjoittelemaan tännekkin taas hieman tiiviimmällä syklillä, ettei tarvitse joka kerta pientä romaania rustata ;)

-Juha

Näytä arkisto >