Ensilumi - 23.10.2006

Ensilumi on aina yhtä kaunis ja valovoimainen. Tänä vuonna tallasin lunta ensikertaa 21.10. Pääjärvellä, Lomakouheron parkkiksella. Järven rannalta löytyi hieno ja tunnelmallinen mutterilava jossa oli tosi mukava esiintyä. Sunnuntaina ajelimme taas kohti Oulua ja ihailimme kuinka tumman, peilityynen järven pintaan heijastui tarkka kuva ensilumen ja ruskan värjäämästä metsästä; näytti aivan kuin vettä ei olisikaan. Mieleen hiipi väkisinkin ajatus pienestä ruskaretkestä luonnon rauhaan. Noita mietteitä tosin hieman häritsi allamme pyörivät kesärekaat, mutta onneksi päätiet olivat sulat ja pääsimme ilman pahempia sivuun ajoja kotiin. Tänään onkin edessä talvikumien vaihto.

Treenit Jaalassa sujuivat hyvin ja saimme taas uusia kappaleita ohjelmistoon Hurmion(,)tajunnan räjäyttävillä sovituksilla. Toivottavasti saamme keikoilla taottua ne lähtemättömästi ihmisten mieliin ja sydämiin.

Ensi viikonloppuna suunnistan Tampereelle Ylen Hyvä-hyväntekeväisyyskonserttiin. Lähetys tulee suorana TV2:lta, joten kaikki voivat katsoa ja osallistua kotivastaanottimien välityksellä. Sieltä sitten Hurmion kanssa lauantaina Joen Suuhun, jonne kaikki on tietenkin lämpimästi tervetulleita viihtymään!

Törmäillään taas kun tavataan!

-Juha

Näytä arkisto >