Lisää lunta kiitos! - 28.11.2006

Kohta Joulukuu ja täällä Oulussa ainakin sataa vettä. Voipi tulla Joulupukille vaikea reissu aattona, jos ei pian saada lunta jalaksen alle. Mut kaipa se pukki keinot keksii ja toisaalta ainakaan minua ei haittaisi, jos hän olisi tänä jouluna liikkeellä hieman keveämmällä kuormalla. Eiköhän se lämmin tunnelma ja joulurauha kuitenkin ole se tärkein juttu.

Joulurauhasta lauletaan myös uudessa Joululaulussani, "Joulunvalo Ikuinen". Teksti syntyi itsensä Vexi Salmen kynästä, joka kirjoitti varmasti kokemuksen syvällä rintaäänellä. Kappale äänitettiin täällä Oulussa Nygårdin Tonin studiolla noin kuukausi sitten. Koska äänitettäessä oikean tunnelman löytäminen on tärkeää, virittelimme joulufiilistä sytyttämällä muutamia kynttilöitä studioon. Toivottavasti kuulette pian työmme tuloksen radiovastaanottmistanne.

Viime viikonloppuna saimme taas tuntea allamme Suomen pituuden. Musisoimme torstain ja perjantain Ylläksen Saaga-Hotellissa, josta matkasimme lauantaiksi Tahkovuorelle Nilsiään. Herkullinen n.700 kilometrin siirtymä sysimustassa yössä, loskakelin saattelemana. No se menee vanhoilla rekkamiehillä rutiinilla! ;-)

Ensiviikonloppuna suuntaamme Hurmion kanssa Turkkuseen Ravintola Galaxiin ja laitamme taas pelit soimaan. Teretulemast kaik yhdes koos!

Näytä arkisto >