Se oli vuosi 2007... - 12.01.2007

Viime vuosi oli yhtä pitkä kuin muutkin vuodet, mutta sen leveys kohosi allekirjoittaneella uusiin mittasuhteisiin. Voiko vuoteen mahtua noin paljoa?? En olisi suurimmissa unelmissanikaan, voinut kuvitella tälläistä alkua laulajanuralle - jos ylipäätään laulajanurasta uskalsin unelmoida.

Vuosi oli minulle erittäin opettavainen ja antoisa, mutta myös haastellinen. Ensimmäinen levy, pitkiä keikkarupeamia ympäri suomen, ensimmäiset TV- ja Radio -esiintymiset, haastatteluja yms. Välillä olo oli kuin juuri maailmaan pudonneella vasikalla, jonka pitäisi pärjätä omillaan täysikasvuisten maailmassa vaikka ihmettelee vielä omia sorkkiaan.

Odotan innolla mitä tämä uusi vuosi tuo tullessaan. Tätä hetkeä pidemmälle en voi nähdä, mutta sehän tästä elämästä tekeekin mielenkiintoisen. Toivottavasti voin isona kertoa jonkin herkullisen tarinan vuodesta 2007.

Toivotan kaikille musiikkini ystäville, muillekkin ystäville, tutuille ja työtovereille mahtavaa alkanutta vuotta; voimia vastatuuleen ja hyvää ohjattavuutta myötätuleen.

Vaikka niinkin suuri ja mahtava sana kuin "Kiitos", on tuntunut monessa hetkessä aivan liian mitättömältä, kirjoitan sen vielä tähän sinulle: KIITOS!

Näytä arkisto >