Terveiset Thaimaasta - 21.02.2007

vihdoin pääsen taas kirjaamaan päiväkirjaankin kuulumiset! Jos vaikka jatkaisin siitä mihin jäin, eli Thaimaasta. Palasin siis reilu viikko sitten parin viikon matkalta ja täytyy sanoa, että se oli yksi hienoimmista paikoista missä tämä poika on käynyt. Täydellinen ilmasto, herkullisia ruokia, kiehtova kulttuuri ja ystävällisiä ihmisiä. Kävimme mm. veneretkellä "James Bond"-saarella, norsusafarilla viidakossa, snorklailemassa Phi phi-saarilla ja laitesukelluksella Raya Yain saarella yms.. Laitesukelluksesta innostuin niin paljon, että ajattelin jatkaa tuota harrastusta. Suosittelen Thaimaata lämpimästi kaikille! Koitan saada matkasta myös muutaman kuvan galleriaan pian.

Paluu arkeen oli kylmä, mutta myös Juhlava sillä paluusta seuraavana päivänä lauloin jo pienen hetken täydelle Tamperetalolle iskelmägaalassa! Tunnelma oli todella hieno ja pääsin seuraamaan lähietäisyydeltä tämän alan ikonisoituneiden konkareiden, kuten Paulan, Karin, Jorman ja Markun esityksiä. Oli hienoa vaihtaa kuulumisia myös nuoremman polven tähtien kanssa! Olisi ollut kiva jatkaa juhlimista pikkutunneille saakka, mutta "Jetlag" painoi päälle ja seuraavana aamuna täytyi olla studiolla työstämässä uutta levyä.

Viime viikko oli melko hektinen ja jatkui vielä Thiamaasta tuodulla varustuksella, sillä kotona en ehtinyt vierailla. Maanantai kului siis Nummelassa studiolla, tiistai-keskiviikko meni Keikkaillessa Kuopion suunnalla, torstaipäivän kuvasimme Helsingissä uusia promokuvia ja torstai-iltana oli keikka Hämeenlinnassa. Perjantain keikka oli äitini synnyinmaalla Lappajärvellä. Siellä yritin fiilistellä Thaimaan matkaa snorklaamalla, tuliaisina tuodulla neonvärisellä snorkkelilla, Kivitipun kylpyläaltaassa, mutta en oikein päässyt samaan tunnelmaan, vaikka kiva paikka olikin ;-) Lauantaina Koti jo läheni uhkaavasti kun musisoimme Ylivieskassa. Sunnuntaina iltapäivällä pudotin viimein, kolmen viikon reissun jälkeen, kaksi raskasta matkalaukkua tuttuun eteiseen, rojahdin kotisohvalle ja päässäni pyöri suhteellisen kuuluisat sanat: "Home Sweet Home...!" :)

Lomat on siis lusittu ja hommat taas käynnissä täyttä häkää! Seuraavat kohteet ovat Mouhujärvellä ja Sotkamossa, joten poiketkaahan tansseihin jos satutte siellä päin pyörimään. Saa tulla kauempaakin moikaamaan! :)

Terveisin,
Juha

Näytä arkisto >