Katoha Aarinko! Suaki näkkee tääläpäi! - 15.03.2007

Aurinko viihtyy taas täällä pohjoisella pallonpuoliskolla päivä päivältä pidempään. Herkullista Valoa ja Lämpöä! Millähän sen sais jäämään pysyvästi tänne pohjoiseen, pitämään kalavedet sulana ja hymyn ihmisten kasvoilla. Vaikka onhan se toisaalta kiva välillä lepuutella poskilihaksia ja syödä muutakin kuin kalaa. eh eh. Meikäläinen on silti viimeisen päälle kesämies! Keväisin varsinkin, kun ensimmäiset lämmittävät valonsäteet saavuttavat poskipäät ja leikittelevät silmäluomilla, tuntuu kuin heräis jostain horroksesta. Virtaa riittää ja asiat tuntuvat taas luistavan! :D

"Elämäni ensimmäinen"-sarjakin sai taas jatkoa. Hiljattain kävin siis eka kerran Thiamaassa, mutta viime viikolla kävin neitsytmatkalla toisessa ääripäässä, eli avannossa! Vaikka monesti olenkin vannonut, että vapaaehtoisesti en jäiden kanssa ui; mutta kun alkoivat pojat nössöksi haukkumaan! No kylmäähän se oli, mutta vielä henki haisee! Siitä sitten suoraan saunaan ja ämpärillinen vettä kiukaalle. Ei se ole tuulesta temmattu väite, että hyvä olo siitä tulee! Niin mukavasti piristi ja alko veri kiertämään, että piti mennä heti perään toisenkin kerran. Suosittelen!

Ja onhan sitä keretty muutakin ku uimaan, nimittäin laulu se on iloni ja työni! Pitkin ja poikin synnyinmaata, lähinnä Suomineidon vyötärön alapuolella ollaan Hurmion kanssa huumattu ja tanssitettu ihmisiä. Pikkuhiljaa taas polttelee mielessä kesäiset tanssilavat. Päästiinkin jo hieman tunnelmoimaan, kun herätettiin Sirpa-Neidin ja Unelmavävyjen kanssa legendaarinen Naapurivaaran tanssilava talviunilta. Ja viime lauantaina pääsimme lämmittelemään Leppävirran Tulenliekkiin, jonne Pena oli taas järjestänyt herkulliset tanssit. Siellä pääsimme oikein saunomaan ja hyppäsimme suoraan saunanlauteilta esiintymislauteille! :)

Lahjattomat treenaa, mutta otettiin me silti Hurmion kanssa taas pienet soittosulkeiset Jaalan suistossa. Harjoiteltiin muutamia uusia mm. tulevan levyn kappaleita ja Hurmio-orkesteri pääsi taas elementtiinsä loihtimalla huikeita soitinsovituksiaan. Suuri Kiitos kitaristimme Harri "Mestari" Suikkasen vanhemmille, Ulpulle ja Antille kun piditte meistä TAAS niin hyvää huolta! Meidän pitää varmaa järkätä teille sinne SiniBelliin kunnon kesäkekkerit kiitokseksi!

Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin pikkuhiljaa, pala kerrallaan, alkaa toinenkin pitkäsoitto valmistumaan. Ensi viikonlopun keikkojen jälkeen vetäydyn väräyttelemään äänihuulia taas studion puolelle. Telineessä törröttävä mikrofoni ja seinän takana kuikkiva äänimies ei ehkä ole se kaikkein ihanteellisin yleisö, mutta koitan antaa tunteiden virrata ja tehdä oikeutta hienoille kappaleille.

Oho, tulipa paljon tekstiä (ja vähän asiaa). Jatkan siis juttua taas ens kerralla. Ainii ja niitä kuviakin piti laittaa tuonne galleriaan! Laitampa tähän itelle muistilapun:

JUHA MUISTA HOMMATA NE KUVAT! :-)

- Juha

Näytä arkisto >