The Kiertue has began! - 25.05.2007

Toinenkin Poika otti komeat ensiaskeleet ja on tottunut hyvin kiertue-elämään. Synnytys Tulisuudelmassa sujui varsin mallikkaasti ja kätilöt olivat erittäin ammattitaitoisia ja hellävaraisia. Poika on kerännyt paljon kehuja teiltä, "levyneuvolan" lahjomattomalta tuomaristolta, joilta olen saanut paljon korvaamatonta kasvatusapua. Olen erittäin otettu. Merkillepantavaa on myös, että yhden tehneenä oma otekkin on jo huomatavasti varmempi. Suuri kiitos teille kaikille, jotka olette olleet läsnä ja tervetuloa kaikki uudetkin kasvattajat. Tehdään pojasta yhdessä mies! :-)

Pääsimme hienosti myös viralliselle albumistalle. Mahtava juttu! Elämäni ensimmäinen -sarja jatkuu ja lainaten erästä markkinointikikkaa; taas ropisee kiitospisteitä teille, jotka olette levyn kokoelmiinne hankkineet (plop,plop). Kaupasta niitä siis saa, ja jos ei saa niin älähtäkää. Ymmärtävät näin tilata täydennystä :)

Levynjulkaisukiertue on täydessä vauhdissa ja välillä kumipyörät vaihtuivat valtamerialukseen. Esittelimme nimittäin viikon ajan Hurmion kanssa uutta poikaa myös Turku-Tukholma välillä, Silja Europalla. Se oli erittäin herkullista aikaa ja nautimme liikkuvasta lavasta ja merellisestä tunnelmasta täysin siemauksin! Syssymmällä pääsemme toivottavasti toistamiseen leikkimään Kippari-Kallea ja harjoittelemaan meritervehdystä. Hiio hoi!! Sitä odotellessa maanpäällinen vaellus kuitenkin jatkuu ja toivotankin kaikki vanhat ja uudet matkaseuralaiset lämpimästi tervetulleiksi kuuntelemaan muusiikkimme vaihtoehtoista ilosanomaa! Kesälavojenkin parketit ovat varmasti talven aikana hiottu, lakattu, petsattu ja maalattu herkullisen liukkaiksi, eikä kahvi ja perunajauhot varmasti lopu kesken! :)

Ookko nääs Oulusta? Pelekääkkö nääs polliisia? Oho, meniköhän murteet sekasi? Vaikuttaa vähän siltä, että kirjottaja ois vähän niinku Tamperelaistumassa. Ettei vaan olis pitkät keikkamatkat alkanu puuduttamaan? ;-) No kirjotampa muistin virkistämiseksi hienon Oululaisen kielikukkasen:
-Elä rääkkää sitä kissaa!
-No ehämmää rääkkääkkää!

Nähdään taas, jos ei tulla sokeiksi ja muistattehan käydä sparaamassa poikaa joka viikko myös Iskelmän listalla, että päästään taistelemaan mitalisijoista!

Parhain terveisin,
Juha

Näytä arkisto >