Ilmoja pitelee - 11.06.2007

Huumaava helleaalto saapui vihdoin Suomineitoa lämmittämään. Shortsit ja T-paita on noussut vähintäänkin Top 3:een vaate-rankingissa ja uudet potut maistuvat aina yhtä herkullisilta! Kesän ensimmäinen kalareissukin tuli tehtyä ja vaikka saalina oli vain partahaukia, ei se eräseura yrttisnapsin tunnelmaa latistanut. Laitampa siitä pari kuvaa taas galleriaan todisteeksi.

Ja mitä? Toinenkin Poika voitti esikoisen tapaan kuukauden levy-palkinnon! On pojilla ilmeisesti hyvä geenit, isäänsä tulleet?? Suur-Kiitos, minulta ja muilta levyn takana olevilta henkilöiltä, kaikille meitä äänestäneille toimittajille. Tämä ei ole ollenkaan hassumpi traditio ;-)

Kesälavatunnelmaakin olemme Hurmion kanssa maistelleet, eikä ole tarvinnut lautaselle sylkeä. Lauteilta katsottuna nostalgia ja suomifilmiromantiikka on voimissaan kun kukkamekot liitelevät varmoilla käsivarsilla tanssisalin halki lämpimässä kesäyössä. Kiireestä ja maailmanmelusta ei ole tietoakaan ja aika kuluu siivillä - liiankin nopeaa. Välillä siirrytään pihan puolelle jähylle, syödään makkarat, käydään povitaskulla, parannetaan maailmaa ja palataan haulle. Monikohan romanssi noilla lavoilla lie syttynyt :)

Keskiviikkona pääsen taas linssiluteeksi elävään kuvaan, kun Kesäillan Valssin nauhoitukset järjestetään Lempäälässä Nurmen lavalla. Hienoa saada olla mukana tuossa legendaarisessa ohjelmassa. Lupauduin sinne myös tanssioppilaaksi ja näyttää siltä, että koko Suomi pääsee todistamaan puujalan kankeutta tangon tahdissa! No kaikkea pitää kokeilla paitsi... :) Tulkaahan sankoin joukoin kannustamaan ja viihtymään!

Kuumia kesäpäiviä ja palataan taas!

-Juha

ps. siirryttiin 2000 luvulle ja avattiin omat maispeissit. Käykääs kattomassa ja kuuntelemassa kappaleita. http://www.myspace.com/juhametsapera

Näytä arkisto >