Juhannustanssit - 29.06.2007

Keskikesän ohikiitävä hetki on taas lähempänä takanapäin, mutta varmasti kovimmat helteet ovat vielä edessä. Me vietimme Juhannuksen Hurmion kanssa laulaen ja soittaen kotimaisemissa Oulun Hietasaaressa, sekä kainuun sydämmessä Vuokatin Naapurivaaralla. Sen verran hauskaa taas oli, ettei sitä millään suostunut työksi mieltämään. Kiitos hienolle yleisölle ja tanssijärjestäjille!

Kainuun järvimaisemat kiehtoivat sen verran, että jäimme sinne kalastelemaan, uimaan ja saunomaan muutamaksi päiväksi nauttien Suomen ainutlaatuisesta kesästä. Kalareissulla saimme, rumpalimme Samulin kanssa, kokea pientä dramatiikkaa kun keskellä suuren järven selkää perämoottorin käynnistysnaru jäi muutaman kevyehkön nykäisyn jälkeen käteen! Airojahan meillä urpoilla ei tietenkään ollut, vaan yksi "vauhdinantokepakko", jonka avulla pääsimme muutaman hikipisaran jälkeen kuitenkin rantautumaan. Sitten vaan kylille hakemaan uutta narua ja rapalan veto sai jatkua. Ja kyllä se tuore, savustettu kuha vie kielen mennessään, etten sanoisi peräti herk...! ;-)

Meillä Hurmion kanssa kiireinen keikkakesä jatkuu ja toivotamme jälleen kaikki kovasti tervetulleiksi kesälavoille ja muillekkin keikkapaikoille! Nautitaan tästä kesästä, lomasta ja ruokitaan aistejamme äiti maan helmassa!

-Juha

Näytä arkisto >