Vesikaton alla - 02.08.2007

Heinäkuu kului enemmän tai vähemmän sadetta pidellessä. Mutta ei hätää, sillä hauskaa on ollut ja paljon kesäistä tunnelmaa on mahtunut vesikaton allekin! Levynjulkaisukiertue Hurmion kanssa on sujunut loistavasti ja on toivottavasti rikastuttanut muidenkin, kuin meidän elämäämme!

Hienoja iltoja, hienoilla lavoilla ympäri Suomen. Erikseen mainittakoot mieleen jääneet yhteiskeikat Jorma Kääriäisen kanssa (+Riku Niemen n.20 päinen orkesteri) Asikkalan Jenkkapirtillä, Matti Eskon kanssa Kohoniemen lavalla Pielavedellä, sekä jälleennäkeminen aina loistavan Yölinnun kanssa Riihimäen Riutanharjulla. Jorma paljastui mielettömän lavakarismansa takaa erittäin mukavaksi mieheksi, kuten myös oman kylän mies Matti Esko, jonka legendaarisen Rekkamiehen tahdissa löysimme Hurmion kanssa itsemme yleisön seasta tekemästä aaltoliikkeitä! :)

Suurin osa kesälavoista on ollut allekirjoittaneelle edelleen uusia tuttavuuksia ja ovat sentään hieman täyttäneet sitä hiljattain löytynyttä syvää koloa (ainakin yhtä niistä) yleissivistyksessäni. Eihän noin hienoja paikkoja kenekään pitäsi jättää väliin, kun kerran Suomessa asutaan! Montakohan kesäistä tanssilavakompinaatiota postikorttimaisemineen lie vielä näkemättä?? Niinhän se on, että omaa tietämättömyyttä ei aina itse tiedosta ja tieto lisää tuskaa, mutta onneksi kuluvaa Kesää on vielä jäljellä ja uusia tulee, joten asia on tältäosin korjattavissa! ;-)

SuurKiitos kaikille teille tovereille, jotka olette jaksaneet kiertää kanssamme pitkin kesää kannustamassa. Ei meitä ilman teitä! Tulkaa taas ja tuokaa ystävätkin, niin me koitamme Hurmion kanssa saada sukat liikkeelle! Foorumiin on myös saatu mukavasti käyttäjiä. Kiitos viesteistä ja tervetuloa sinnekkin tarinoimaan ja moikkaamaan tuttuja!

Kesänjatkot ja maitovarat,
T.Juha & Hurmio

ps.Jaala Grand Slamin, eli Hurmion välisen tennisturnauksen voittajaksi selvisi rumaplimme Samuli "The kymmenkäsi" Mäkelä. Mestari Suikkanenkin joutui, kotikenttäedusta huolimatta, taipumaan tiukassa finaalissa ja itse jäin takki auki nuolemaan pronssista. No hyvä, että on voittaja sentään samassa leirissä ;-)

Näytä arkisto >