Kiitos edellisestä! - 03.01.2008

Rakas äiti maamme sai jälleen yhden lenkin päätökseen "Isonkeltaisen" ympäri ja starttasi siltä seisomalta, samoilla silmillä uudelle 365 päivää kestävälle keikalle. Ei se ole äireelläkään helppoa ottaen huomioon, että meidän ruokittavien määrä kasvaa koko ajan kovaa vauhtia. Onneksi mamma näyttää liikkuvan vielä suht’ kepeästi; vai onko kenties lievää uupumusta havaittavissa, kun on jäänyt Suomenneidon perinteinen lumipesu hieman vaisuksi. (Lumi)vaippa on ainakin unohtunut alapäästä ja hiutaleet pääsevät sulamaan reisiä pitkin suoraan Suomenlahteen. Muistetaan pitää emostamme hyvää huolta, että päästään vielä paksuille keväthangille pilkkimään!

Meillä Ex-Hurmion kanssa vuosi vaihtui Kurikassa musisoiden. Meininki oli loistava ja Mietaan Jussin kylästä löytyi paljon iloista ja tanssitaitoista väkeä. H-hetken laskimme lavalta käsin ja räjäyttelimme raketit vasta keikan jälkeen, koska jopa meidän spektaakkelimaisessa koreografiassa saattaisi pyrotekniikka ampua yli. Hyvät kinkunsulattelupöhinät oli myös välipäivinä Lohjan Tanhuhovissa, sekä Kouvolan kuntotalolla. Molemmissa väkeä riitti ja palaneen possun saattoi miltei haistaa! ☺

Omasta ja orkesterin puolesta Kiitos kaikille kannattajille ja työtovereille edellisestä, sekä mahtavaa alkanutta vuotta! Viime vuodesta jäi hienoja muistoja, joista varmasti riittää pureskelemista vielä pitkään. Pisteenä i:n päälle kuulin vastikään, että Opitko rakastamaan oli hienosti koko viime vuoden kahdeksanneksi soitetuin kappale Radio Suomessa ja koko levy sijoittui paikallisradioiden Vuoden levy-äänestyksessä kolmanneksi. Herkullista! On ollut myös tosi mukavaa nähdä tuttuja kasvoja keikoilla pitkin vuotta ja vaihtaa kuulumisia. Tervetuloa tänäkin vuonna sankoin joukoin pitämään hauskaa kanssamme!

Vielä kolme keikkaa, joiden jälkeen siirrymme poikain kanssa hetkeksi latailemaan akkuja, kukin valitsemallaan tyylillä. Allekirjoittanut taitaa piipahtaa ainakin valohoidossa jossain päin eteläistä pallonpuoliskoa. Sen jälkeen taas täysi rähinä päälle! :)

Talvisin terveisin, Juha

Näytä arkisto >