Kiertuepäiväkirja Start! 5.1. Auran nuortentalo - 06.01.2008

ajateltiin Ex-hurmion kanssa näin uuden vuoden kunniaksi alkaa pitämään pienimuotoista kiertuepäiväkirjaa, jonne voitas aina näin kotimatkoilla tarinoida ja summata illan antia. Nähtäväksi jää
kuinka monta kertaa tämän toppatroikan mielenkiinto ja innovaatio riittää moiseen suurtekoon, mutta yrittänyttä ei laiteta. Eikä tarvi sitten suuttua jos ei ihan joka reissulta tarinaa ehdikkään kirjoittelemaan! :)

Mutta pidemmittä puheitta asiaan! Tänään musisoimme Auran nuortentalolla, jonne saavuimme yllättäen hyvissä ajoin. Pistimme kamat kasaan, testasimme äänet ja siirryime pois 19.00 alkaneen tanssikoulun tieltä. Auran äänimies ja koko nuortentalon hekilökunta saa meiltä ehdottomasti arvosanan kiitettävä. Hieno, rento ja yhteistyön meiniki! Roudauksen jälkeen pääsimme suoraan saunaan, joka lämmitti mukavasti pakkasen kangistamia luita ja ytimiä. Pihan puolella pyörähti illan aikana myös iso komee mersu, jonka renkaita kävimme porukalla potkimassa. Harrin nykyinen tähtikeula meinaa nimittäin käydä hieman ahtaaksi ja pitkillä matkoilla tekisi joskus edwardia ottaa pari tuntia vaakaa.

Ilta alkoi ja tanssijat olivat tuttuun tapaan löytäneet hyvin tiensä suoraan ytimeen. Väkeä siis riitti ja meininki oli erittäin mukaansatempaavaa. Koitimme parhaamme mukaan saada töppöset liikkeelle ja ainakin lavalta käsin katsottuna taidettiin onnistua ihan hyvin. Vaikka ainahan sitä on vara parantaa sano seppä kun sormeen löi :) Illan toisena artistina oli säteilevä Anne Mattila loistavan Mistral-orkesterinsa kanssa. Saatiimpa illan aikana kuulla myös nuoremman sisaruksen Anittan hienoa tulkintaa.

Keikan jälkeen päästiin vaihtamaan naamatusten sanoja useiden tuttujen ja uusienkin kasvojen kanssa. Odotellessani poikien viimesiä valsseja käytin vielä hyväksi nuortentalon hienoa punttisalia ja otin hieman Mistralin poikien avustuksella alkulämmintä illan roudausta varten. Se on hyvä olla aina kaverit seläntakana kun isoja rautoja nostellaan ;-)

Kiitokset kaikille osallistujille tästä illasta ja toivottavasti saamme nähdä lisää tuttuja ensikerralla!

Ohos, tulipas tarinaas!

t. J & Ex-hurmio

Näytä arkisto >