End of tour: Palokan Viihdekeskus 12.1.2008 - 13.01.2008

musta mersu starttasi tapansa mukaan Tampereelta. Kyytiin hyppäsivät tällä kertaa ainoastaan Juha ja Harri, sillä loput kasasivat luunsa Jyväskylän pohjoispuolelta, eivätkä tällä kertaa päässet nauttimaan tähtikeulan pehmeästä kyydistä. Yllättäen ajoitukset osuivat nappiin ja paikalle saavuttiin lähes samalla kellonlyömällä. Tilanteessa olivat jo toiselle lavalle nousseet vanhat tuttumme Markus Sextet, joka tällä erää sisälsi kuuden sijasta jopa seitsemän raudankovaa pelimannea! Virittelimme omat vehkeemme pystyyn heti Septetin jälkeen ja siirryimme takahuoneen lämpimään tunnelmaan ;-)

Siellä meitä odotti erittäin mukava, jo entuudestaan tuttu, henkilökunta ja herkullinen ateria. Niillä eväillä kyllä jaksaisi laulaa ja soittaa iloisin mielin!

Soitto alkoi kahdeksalta ja vuoron perään siinä sitten kiipeiltiin lauteille ja alas. Väkeä paikalle saapui oikein mukavasti ja parketti sauhisi tanssikengän alla. Edes ankea loskakeli ei latistanut tunnelmaa, vaan lämmin ja vauhdikas meno jatkui aina pikkutunneille saakka. Vierailu oli osaltamme kolmas ja iloksemme pistimme merkille yleisön ja tuttujen kasvojen määrän lisääntyneen kerta kerran jälkeen. Siitä olemme otettuja! :) Kaikenkaikkiaan hieno ilta ja Viihdekeskus on loistavine puitteineen ja monipuolisine tarjoiluineen, yleisön sekä esiintyjien puolesta varmasti nimensä veroinen paikka!

Tästä voimme hyvillä mielin kiittää, kumartaa ja julistaa osaltamme loman alkaneeksi. Seuraavan kerran meidät saa kiinni itse teosta 4.2. jolloin pääsemme taas harjoitelemaan meritervehdystä itämeren alloille. Siihen asti leppoisia talvi-iltoja, hymyä huuleen ja kuulemiin!

t. Juha & Pojat

Näytä arkisto >