Lihaisat kukot! 23.2. Joensuu - 24.02.2008

Tässäpä taas kiertuepäiväkirjaan muutama sananen viime aikain keikkailuista. Ollaan juuri kotimatkalla Joensuusta, missä kävimme jakamassa iskusävelmiä hotelli Kareliassa. Lunta oli itämaastossa huomattavasti enemmän kuin Tampereella joten kuskin tätytyi muistella, millaisia unia siellä liukkaan kelin ajotuneilla näkyikään. Illalla meininki oli rattoisa ja Joensuun iloinen, ystävällinen kansa oli saapunut runsain joukoin, monine tuttuine kasvoineen paikalle! Siitä me kiitämme! Leveellä karjalan kielellä puhuvat hymynaamat ovat aina yhtä mieluisaa seuraa. Keikan jälkeen hieman viileähköä orkesterimajoitusta kompensoi mukavasti lämmin sauna, jossa eräs jäsenistämme viihtyikin koko yön! ☺
Ystävämme toimesta saimme maistaa myös paikallisia herkkuja, nimittäin lihakukkoa ja vatruskoita! Eräs jäsenistämme hämmästyi, kun lihakukossa ei ollutkaan kukon lihaa. Luuli saavansa täytettyä kukkoa! Ja voih, siitä tämä nimettömänä pysyvä henkilö saa varmasti kuulla vielä pitkään. Molemmat makuelämykset olivat kuitenkin erittäin herkullisia ja tämä raati suosittelee!

Myös edellisistä keikoista muutama sana. Piipahdimme muutaman päivän siis myös Tallink Galaxylla. Tarkoitus oli olla sunnuntaista torstaihin, mutta allekirjoittanut joutui hyppäämään paatista ulos sairauden takia jo tiistaina. Merisairaudesta tuskin oli kysymys, vaan jalat vei alta liki 40 asteen kuume. Loppuviikosta muistan vain joitain unia, sillä paljon muuta ei noissa lämpötiloissa tee mieli katsella! Orkesteri kuitenkin jatkoi risteilyä ja saivat loppumatkan vahvistukseksi Laitilan showmiehen, Rami Rafaelin. Itseäni tietysti harmitti suunnattomasti, mutta eipä se influenssakaan näköjään iske kello kaulassa. Onneksi tuosta parin päivän laivamatkasta jäi kuitenkin hienot muistot ja tuskin maltamme odottaa seuraavaa kertaa!

Nyt on koko orkesteri taas täydessä iskussa ja malttattomana matkalla kohti uusia seikkailuja. Ens viikonloppuna valtaamme Helsingin ja piipahdamme jälleen myös idässä, Kiteen kupeessa! Teretulemast kaahailemaan kanssamme!

t. J & Boys

Näytä arkisto >