Wanhan Tanssikellari 29.2.2008 - 01.03.2008

Karkauspäivä toi mukanaan extralatauksen, kun iskusävelmäorkesterimme suuntasi legendaariseen paritanssin mekkaan Helsingin sydämeen. Hamekankaita oli varuilta lastattu Mersun perään kasapäin, josko kosijoita olisi sattumoisin ilmaantunut humpalle. Harmiksemme kosinnat jäi odottamaan neljän vuoden päähän...

Emme antaneet sen kuitenkaan lannistaa tunnelmaa, vaan heti ensi tahdeista alkaen meininki oli Tanssikellarissa katossa, ja ihmiset tuntuivat viihtyvän. Bändisetin jälkeen Juha kiipesi lauteille klo 23, ja meno ei kun parani. Ilta oli erikoinen, koska pienestä Kempeleen kylästä iltaamme tuli ihastuttamaan myös toinen lupaava artistilahjakkuus, Suvi Teräsniska. Merkillistä, että Kempeleen kokoisesta kylästä löytyy loistavia laulajia joka lähtöön. Mahtava homma.

Suvi otti yleisönsä mahtavasti haltuun, ja vaikkei orkesteri ollutkaan ennestään tuttu, ja osa lauluista Ex-Hurmion pojille aivan outoja, niin jokainen biisi saatiin kuitenkin soitettua maaliin asti. ☺ Ilon kautta, ja rennolla otteella...Niin kuin aina. Mutta mitä Suviin tulee, niin neitokaiselle voidaan povata ruusuista tulevaisuutta nuorekkaan iskelmän saralla. On niin kaunis ääni...Bändin pojat on myytyjä...Kiitos kaunis Suville hienosta panoksesta hienoon iltaan. Toivottavasti tiemme kohtaavat vielä toisenkin kerran.

Ilta jatkui Suvin setin jälkeen taas takuuvarmalla J.Metsäperä-show´lla, ja Juha villitsi ja piiskasi sekä yleisönsä, että orkesterinsa sellaiseen lentoon, että loppuillasta saatiin heittää hetkeksi ihan nuorisomusiikin puolelle. ☺  Se on iskelmäsedille herkkua! Ja niin kuin monta kertaa ennenkin, Juha ei malttanut lopettaa settiään ihan aikataulun mukaan, ja encoret mukaan lukien setti venahti reilun tunnin pituiseksi. Näinpä Ex-Hurmio soitti vielä kaksi kipaletta illan päälle, ja näin oli taas yksi keikka pulkassa.

Keikan jälkeen kamat kasaan, ja hotellille hetkeksi lepäämään, ja nyt ollaan jo matkalla kohti Kiteetä Harrin istuessa puikoissa ja käskiessä Mersua hurjaan kiitoon. Maisema vaihtuu, karavaani kulkee ja koirat haukkuu!

Veskua jäi vähän kaihertamaan, kun ei otettu pizzoja Helsingistä matkaan, mutta kenties matkan varrelta löytyy jotain herkullisia ruokalajitelmia. Nam. Ku aamupala jäi väliin, normaalisti...Eipä muuta, ku kaikki itäsuomen fanit tänään Pajarinhoviin, niin laitetaan porukalla ranttaliksi! ☺ Iskusävelmän ilotulitusta luvassa taas Juhan ja Ex-Hurmion toimesta. Nähjään!

-runupalistin välityksellä koko J.M&E-H crew

Näytä arkisto >