Tähtikellari 8.3., Tanhuhovi 15.3. ja Lomakouhero 22.3.2008 - 25.03.2008

Paljon on vettä virrannut Kokemäenjoessa sen jälkeen, kun iltamat Porissa taukosi. Mutta palataanpa hetkeksi vielä Tähtikellarin tunnelmiin. Vaikka Suomen parhaan jääkiekkojoukkueen (Porin Ässät) (edit: tästä nyt voidaan olla montaa mieltä -J) kausi päättyikin ennenaikaisesti, niin tunnelma Patasydämen kotikaupungissa ei ollut millään tavalla apaattinen, vaan päinvastoin oikein hilpeä. Tanssikansaa saapui kemuihin kiitettävästi, ja tuttuja kasvoja näkyi ilahduttavan monia. Hyvä niin, mukavaa, että jaksatte kanssamme!

Ilta noudatteli koko lailla perinteistä kaavaa, Ex-Hurmio tuiskaisi pari settiä alle, ja sitten oli illan päätähden vuoro palvella tanssikansaa iloiten. Tähtikellarissa on ollut aina varsin lämmin vastaanotto, eikä tämäkään ilta ei tuottanut pettymystä. Ilmeisesti soitto muljahti tanssijalan alle, koska parketin Taunot ja Tyynet näyttivät sädehtivän hymy huulillaan! Kiitämme kaikkia paikalla olleita, ja henkilökuntaa hienosta illasta!!!

Porin hikipisaroiden vuodatuksesta oli aikaa palautua ruhtinaallinen viikko, ennen kuin karavaanimme suuntasi kohti Lohjan tanssimekkaa, Tanhuhovia. Ensimmäinen positiivinen yllätys koettiin jo ennen keikan alkua, kun huomasimme, että toinen pumppu oli tuttu Noiser, tuo Pohojammaan Paras Tanssiorkesteri. Ristus! Oikein mukavia miehiä, jotka soittavat tanssimusiikkia tanssikansan ehdoilla. Hatunnosto heille. Solistina heillä oli Risto Nevala, tangokunkkujen grand old man. Kauniita tangoja sisältyi näin ollen illan ohjelmistoon sen verran, ettei Ex-Hurmio soittanut tangon tangoa. Kaiketi parempi niin... ☺

Juha ja Risto hoitivat ruutunsa hienosti, ja illan musiikillinen anti oli mielestäni hyvinkin monipuolista. Vanhoja ikivihreitä, ja uutta modernimpaa iskelmää sopivassa suhteessa. Tanhuhovissa riitti myös väkeä runsaasti, mutta viimeinen tunti valitettavasti saatiin soitella koko lailla tyhjälle salille, ihmisillä taisi olla kiire valmistautumaan kauden ensimmäiseen F1-kisaan, joka pölähti kortin lunastaneille eetteriin aamulla varhain klo 6.30. Tosin sama ilmiö on huomattu Hovissa ennenkin, kannattaisikohan harkita aikataulun muutosta?! Ehkä. No nähtäväksi jää, mitä tapahtuu, mutta kiitos kaunis taas kaikille kisoissa mukana olleille!

Varhaisen pääsiäisen keskellä suuntasimme Keski-Suomen maisemiin, Lomakouheron lämpöön. Janne Tulkki ja Tulinen Sydän oli kanssamme maalamassa iskelmällistä pääsiäislauantaita, ja hyvin saatiin ilta täytettyä räiskyvin melodioin ja soinnuin. Tällä kertaa saatiinkin aloittaa oma osuutemme suoraan Juhan seteillä, kun Tulinen Sydän oli soittanut kolmevarttisen pohjille. Juha paiskasi heti alkuun radiohittinsä Sinua ja meitä, ja siitä ilta lähti mukavasti liikkeelle. Taas yleisössä riitti tuttuja, ja saatiinpa koko bändi suklaamunat ja suklaiset pääsiäispuput kotiin viemisiksi!! Upeeta, kerta kaikkiaan! Kiitos muistaneille...J.Metsäperä & Ex-Hurmio jatkaa hyvillä mielin kohti uusia koitoksia, tänään on jo vuorossa Imatran kylpylä. Teretulemast humpalle!!

J:n ja koko joukkueen puolesta,
-Samppa

Näytä arkisto >