18.-19.4. Raahe & Kiiminki - 12.05.2008

18.4. Raahe, ravintola Manu

Oli keväinen keskipäivä Tampereella kun Harri starttasi johtotähden kohti pohjoista. Ensimmäinen välietappi oli Kinnulassa josta allekirjoittanut nousi kyytiin. Pikaisen ruokatauon jälkeen matka jatkui kohti Ylivieskaa, josta kitarataiturimme Vesku hyppäsi kahvien jälkeen Mersun tasaiseen kyytiin. Ennen Raahea huomattiin polttoaineen olevan kovin kovin vähissä, loppumatka menikin kynsiä syöden ja jännittäen päästäänkö perille vaiko ei..no päästiin. Samppa tuli Oulusta ja Juha Tampereelta omalla autolla. Perillä laitoimme perinteisesti kamat kasaan ja pääsimme nauttimaan Manu-ravintolan yhteydessä olleen grillin antimista..erittäin herkullista! Ilta meni aika perinteisen kaavan mukaisesti. Orkesteri lämmitteli yleisöä muutamalla setillä jonka jälkeen itse päätähti astui lavalle. Ravintolassa oli tehty hieman muutoksia esiintymislavan suhteen, nyt oli Juhallakin puolimetriä tilaa liikkua ja tehdä kunnon lavaliikehdintää. Onneksi tilaa ei kuitenkaan ollut enempää, meininki oli sen verran railakasta että ties mitä olisi sattunut. Juhan setit menivät totutun mukaisesti vauhdikkaissa ja välillä tunnelmallisissa merkeissä. Bändi soitti loppuun kokonaista yhden biisin, jonka jälkeen ilta olikin paketissa. Taas alkuillan kuvio toistui. Kamat autoon ja nauttimaan grilliherkuista..aina täytyy muistaa ettei vaan nälkä pääse yllättämään, vielä kun muistaisi terveelliset elämäntavat. Siitä matka jatkuikin sitten kolmen auton voimin kohti Oulua. Yllättäen Kempeleen Senna ja Kokemäen Schumi ottivat omilla autoillaan varaslähdön, mersun jäädessä lähtöruutuun. Sehän oli sitten mennyt vallan kilpa-ajoksi..kuulemma ihan rajoitusten mukaan oli menty..tai ainakin melkein :). No, kaikki pääsivät kuitenkin ehjinä perille mikä oli pääasia. Sitten ei muuta ku zzZZzzz…

 

19.4. Kiiminki, ravintola Casa

Lauantai meni bändin osalta jo tutuksi tulleen kaavan mukaisesti .Paljon oli suunnitelmia mitä tehdään, yhtä paljon jäi tekemättä. Toinen samanmoinen asia on se että mitä lyhempi on matka keikkapaikkaan, sitä kiireempi meille aina tulee, niin kävi nytkin. Tai oikeastaan nyt luultiin että tulee kiire, mutta paikanpäällä huomattiin että ei olekaan enää kiire..vai miten se oli? Miten vaan, Casa oli uusi tuttavuus koko porukalle. Miellyttävän oloinen paikka suht lähellä Oulua, varmasti tulee olemaan hyvin suosittu ravintola jatkossakin. Perille päästyä kamppeet lavalle ja siirryimme takahuoneeseen pelaamaan korttia..totta, uusi harrastus on valloittanut orkesterin! Vielä ollaan säästytty rahasta pelaamiselta, parempi niin tai muuten voi keikoilla näkyä päivästä riippuen yksi hymyilevä ja neljä mököttävää naamaa. Ja sitten illan keikkaan. Tarkoitus oli että soitettaisiin vain kaksi settiä, mutta bändi soitti puolituntisen alkuun ja Juha starttasi puolenyön aikaan omalla vedollaan. Ilta poikkesi musiikillisesti perinteisestä aika paljon. Iskelmän ilotulitus jäi illalla vähemmälle, pääpaino oli rokissa ja popissa. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja taas kamat autoon. Nyt oli harvinaisen paljoa kantoapua, olihan keikka lähellä Juhan kotiseutua ja näin ollen monta tuttua kasvoa oli menossa mukana. Tuttujen näkeminen keikoilla piristää aina kummasti.

Nyt vielä loppuviikko taukoa ja maanantaina kohti Yllästä katsastamaan lapin luontoa ja tanssikenkien vilinää. Siihen asti, moi!

J:n&Resiinan p:sta, -M-  

Näytä arkisto >