Kesäfiiliksiä - 26.06.2008

Erikoisen hyvää kesäpäivää pitkästä aikaa ”Arkipäiväkirjankin” puolesta! Resiinan miehistö on sen verran sujuvasti tarinoinut keikkapäiväkirjan puolella, että aivan sanattomaksi on vetänyt. Kuten olette sieltä voineet lukea, Suomen pikiteitä on meidän osaltamme kulutettu ahkerasti. Välillä on käyty sorankin puolella ja silloin tällöin ajeltu päin mäntyä ☺  Täytyy sanoa, että Resiina-orkesteri on elämänsä iskussa ja olemme nauttineet musiikin ilosanoman levittämisestä täysin palkein. Kun kemiat toimii, työmoraali on huipussaan ja soittotaidot kansainvälistä tasoa, se ei voi olla välittymättä myös yleisölle. Erittäin Suuri Kiitos Harrille, Markolle, Sampalle ja Veskulle mahtavasta yhteistyöstä. Tätä vauhtia Resiina pysyy kiskoilla vielä pitkään! Iso kiitos myös keikkamyyjillemme Petrille ja Niinalle, sekä meihin luottaneille kisaisännille, joka pitävät meidät tienpäällä. Kaikkein suurin kiitos kuuluu kuitenkin, teille, arvon toverit, jotka olette jaksaneet käydä keikoillamme ympäri Suomea pitkänkin matkan takaa! Ilman teitä matkamme loppuisi kuin kanan lento. Koitamme tehdä parhaamme, että viihdytte seurassamme jatkossakin.

Vaikka paljaita kiitospuheita lausutaankin aivan liian harvoin, kerrottakoot tässä yhteydessä myös hieman muita kuulumisia. Kolmas levy on kovaa vauhtia valmistumassa ja tähänastiseen ainekseen olen erittäin tyytyväinen. Olen saanut levylle valmiiksi jo kolme ikiomaa sävellystä sanoituksineen ja haaviin on tarttunut loistavia teoksia myös maamme eturivin tekijöiltä. Uskon ja toivon, että seuraavasta pitkäsoitosta tulee urani paras! Myös osa resiinan miehistöstä on päässyt vierailemaan studion puollella tehden hienoa jälkeä. Odottavan aika on pitkä myös allekirjoittaneella.

Kuten uutisoinnista olette huomanneet, muitakin projekteja on vireillä. On suuri kunnia päästä yhteiselle kiertueelle Janne Tulkin ja Jani Wickholmin kanssa esittämään koko kansan rakastamia, Tapio Rautavaaran lauluja. Koko kolmen koplalle Tapsan tuotanto tuntuu olevan erittäin tuttua ja lähellä sydäntä, joten syyskuussa starttaava kiertue, ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Luvassa on historiallista hittisadetta ja suuria tunteita ☺ Olemme jo miehissä kartoitelleet kappalevalintoja ja yhteisharjoitukset käynnistyvät kesän aikana.

Eipä sitten muuta kuin ikimuistoista kesää kaikille. Nauttikaa mahdollisesta lomasta ja Suomen suvesta. Yhdeksi loma/viikonloppu -numeroksi voin suositella lavatansseja, esimerkiksi meidän tahdissa! ☺ Pidetään myös foorumi lämpöisenä.

Kirjoittelemisiin, kuulumisiin ja näkemisiin,
Juha

Näytä arkisto >