End of an Era – Baltic Princess 31.8.-3.9.2008 - 04.09.2008

Junassa on hauska matkustaa ja sopivasti aikaa kirjoitella vaikka päiväkirjaa. Seuraavassa muutama sana laivareissustamme. Oli kerrassaan mukavat risteilyt, ja Prinsessa osoittautui edeltäjänsä tavoin varsin viihdyttäväksi laivaksi. Meininki oli joka ilta hyvä, ja jengi jorasi kympillä musiikin pauhatessa osaavien miksaajien käsissä. Kiitos heille pyyteettömästä työstä ääni-ja valopöydän takana, mukava olla osaavissa käsissä. Eritoten sunnuntain risteily jäi meiningiltään mieleen, eikä varmaan vähiten lukuisten tuttujen johdosta. Mukava huomata, että jaksatte käydä kannustamassa merellä asti, siitä kiitämme. Ja hauskaa oli!
Tallinna jäi tällä erää kokematta, oli niin huonot ilmat, ettei kiinnostanut lähteä vesisateeseen tarpomaan. Ehkä sitten ensi kerralla. Tällä kertaa merenkäyntiäkin oli jonkin verran, mutta hienosti M/S Baltic Princess pysyi kiskoilla…Eikä tullut kukaan Resiinamiehistöstäkään merisairaaksi, vaikka paikoin keikkui melkoisesti. Siis laiva. Ei miehistö…
Juhan edellinen vierailu Tallinkilla päättyi kesken reissun kuumesairauteen, mutta tällä kertaa mies oli täyttä terästä koko retken ajan, ja suoriutui osuudestaan taas kerran hienosti. Uusia kannattajiakin ilmaantui taas sankoin joukoin(ja ämpärein), ja tässä voidaan eritoten lähettää terveisiä nuorisojoukolle, joka kannusti meitä kiivaasti maanantain päivähumpalla. Aito meininki!!! Hienot neljä päivää, joista taas jäi piirto muistojen kirjaan, toivottavasti kaikki kanssamme risteilleet viihtyivät!

Tämänkertainen päiväkirjan dramaattinen otsikko selittyy sillä, että Resiinassa päättyy yksi hieno aikakausi, ja on uusien haasteiden aika. Vesalla alkaa nimittäin syksyn myötä opiskelu painaa päälle, ja täysipainoinen humpalla käynti ei ole mahdollista. Näinpä on syytä kiittää Suomen Parasta kitaristia kuluneesta, ja toivottaa mitä parhainta menestystä tulevissa haasteissa opiskelijaelämän parissa. Noin kymmenisen kuukautta tehtiin yhdessä töitä, ja joukkoon mahtuu lukuisia hienon hienoja keikkoja läpi Suomen niemen. Toki muutama huonompikin, mutta 99 prosenttisesti meininki ja soittaminen on ollut yhtä hymyä. ISO kiitos siitä Veskulle!
Mutta niinhän se on, kannattaa lopettaa vielä kun on huipulla. ☺ Vesan lähtö jättää niin isot saappaat jälkeensä, että niiden täyttämiseen on vaikea löytää samanvertaista ammattilaista. Mutta onneksi soittajia kuitenkin löytyy, ja näin ollen voidaankin laittaa julkinen haku päälle. Virallisesti yhteiset keikat loppuvat nyt, mutta toki voidaan samaan hengenvetoon mainita, että Vesa on mukana ainakin vielä Oulun keikalla 18.9. ja ehkä syksyn laivakeikoilla. Ja hyvä niin, on aina ilo soittaa ison kitarasoundin siivittämänä...Tuon edellä mainitun Oulun keikan jälkeen vietetään Veskun viralliset läksijäiset, ja Resiina jää kuukauden tauolle. Tuona aikana olisi tarkoitus löytää uusi soittaja Ylivieskan Setzerin tilalle. Jännä nähä, löytyykö, vai tullaanko seuraaville keikoille ilman kitaristia… :O Ja niin kuin sanottua, Vesa on aina tervetullut halutessaan takaisin remmiin!

Seuraavalla keikalla Mikkelissä mukana onkin Jaalan Cowboy, eli Suikkasen Harri, mutta siitä seuraavat keikat Hartolassa ja Kouvolassa ovat vielä allekirjoittaneellekin suuri arvoitus. Mutta jos nyt pitäisi veikata, niin luulenpa, että jompikumpi em. kitaristeista on kehissä. Taas kerran, jännä nähä! Tietty epävarmuus pitää mielen virkeänä ja aistit pinnassa…NÄIS SO!
Mut eiköhän tätä juttua taas tässä ollut, nyt voitas kitarasankarin kanssa lähteä katsomaan ravintolavaunun tarjontaa…Ehkä lihapullat muusilla, vai mikä se oli?!? Nam.
Palataanpas taas, voikaa hyvin!

-yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, Samppa-

Näytä arkisto >