Jouluaatto! - 24.12.2008

Kuumat kesäfiilikset ovat jo pikkuhiljaa jäähtyneet talviseen tunnelmointiin ja kynttilät loistavat kirkkaina kaamoksen keskellä. Viime kirjoittelusta onkin jo vierähtänyt tovi ja kuulemani mukaan päiväkirjan aikahyppy oli erittäin lähellä epävirallista Suomen ennätystä! ☺ Huh, huh! Selailin tuossa vanhoja päiväkirjamerkintöjä ja huomasin yhden tasan vuoden takaa. Jouluaatto on näemmä otollista aikaa kirjoittamiseen, kun sormet syyhyää ja pukki jännittää. Miten lie, mutta tämä joulu sujuu allekirjoittaneelta hyvin pitkälti samoissa merkeissä kuin edellinenkin, eli alkukodin lämmössä Kempeleessä. Perinteet kunniaan ☺

Syksyä kelaillessa, muistuu mieleen monia hienoja hetkiä. Syyskuinen kiertue Tapio Rautavaaran musiikin merkeissä jäi eritoten mieleen. Tapsan musiikki on ollut aina lähellä minunkin sydäntä ja yhteinen taival loistavien artistien kanssa oli todella hieno kokemus. Yleisö otti keikat avosylein vastaan ja tuntui hyväksyvän meidät noiden pyhien laulujen tulkitsijoina. Joka paikassa vallitsi erittäin lämmin tunnelma ja jokainen halusi olla osana iltaa; laulaen tanssien tai vain hiljaa kuunnellen. Janin ja Jannen kanssa tullaan varmasti tekemään yhteistyötä myös jatkossa. Kiitos heille ja kiitos teille!

Myös Resiinan kanssa vauhti on vain kiihtynyt. Valot eivät ole himmenneet syksyn pimeässä,  koneet hyytyneet loskaan, eivätkä miehet eksyneet metsään! Monet ovatkin varmasti panneet merkille aina yhtä vilpittömän meiningin ja muuntautumiskykyisen kattauksen. Meidän taival jatkuu taas Tapaninpäivänä Jyväskylästä!

Kolmatta levyä on myös työstetty ahkerasti syksyn mittaan. Raajat ja kasvonpiirteet hahmottuvat jo selvästi kolmas poika alkaa olla valmiina kevään synnytystä varten!
Pieniä perhosia on jo vatsassa ☺

Jättimäisen suuren suuri Kiitos kaikille teille toverit kuluneesta vuodesta ja hienoista yhteisistä illoista! Nähdään taas tien päällä ja pidetään hauskaa porukalla!

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille ja ratkiriemukasta uutta vuotta!

-Juha

Näytä arkisto >