Lapin kiertue, osa 1 - 08.02.2009

Torstaisen Peurungan reissun jälkeen suuntasimme Ouluun, jossa vietimme vapaaillan rennosti keilaten. Resiinan virallisen Keilakurko tittelin taisteli itselleen vahvalla osaamisellaan Juha. Kun on tarpeeksi voimaa kuulassa, niin keilat kummasti lentelee pitkin seiniä. Ihan kolmeen sataan pisteeseen ei Juhakaan yltänyt, mutta kelpo sarjat kuitenkin. Allekirjoittanut sinnitteli toiseksi, ja Marko kipusi kolmannelle korokkeelle. Hakis ja Juuso mittelivät tasaisesti jäljelle jääneistä pistesijoista. Ilta vierähti mukavasti hohtokeilauksen parissa, ja pirteinä suuntasimme lauantaiaamuna kohti Kuusamoa.

Kuusamon kirpeä pakkanen toivotti meidät tervetulleeksi Sokos Hotellin pihaan, ja roudaus suoritettiinkin poikkeuksellisen nopeasti. –20 astetta on ihan riittävästi, kun osa porukasta on lomalla käynyt hieman eksoottisimmassa ympyröissä. Noh, nopea soundcheck, ja saunaan lämmittelemään. Saunan jälkeen maittava illallinen, ja sitten ei kun pelit soimaan. Paikallinen Rotary Club piti juhliaan hotellilla, ja niinpä tanssijoita oli paikalla kiitettävän paljon. Liekö loman jälkeistä jännitystä, kun orkesterin avausrallit ei mennyt aivan totutun kaavan mukaan. Tuli tuttuihin ralleihin yllättävän paljon oksankohtaa…Elävää musiikkia, ei se aina voi mennä nappiin. ☺

Juha tuli setilleen täynnä virtaa, vaikka oli jo päivällä ehtinyt hoitaa kummin virkaa kastetilaisuudessa Kempeleessä. Vauhdikkaat setit houkuttelivat parketille pareja pyörähtelemään, ja kohta olikin aika soittaa illan viimeiset hitaat…Juhan toinen setti venyi normaalisti yli tunnin pituiseksi, joten emme enää menneet Juhan settien jälkeen soittamaan. Pitkän päivän jälkeen uni maistui, vaikka huonelämpötila oli 26 astetta, tällä kertaa onneksi plussaa. Mutta vähän alhaisemmallakin olisi pärjätty, termostaatti kun oli pienimmillään…Nooh, ei passaa valittaa. Hyvä se on, että tarkenee.

Aamupalan kautta kasaamaan kamoja ja pakkaamaan auto. Sitten Johtotähden nokka kohti Levitunturia. Tässä ajellaan menemään, ja aikaa on tapettu muun muassa pelaamalla Iskelmä-tietopeliä. Hyvä pojat! (Kiitokset Teräsniskan pumpun kiipparistille Matti Riekille joululahjasta).
Ensimmäisen pelin voitto jaettiin allekirjoittaneen ja Maken kanssa. Liekö ollut osuutta sillä, että muut istuivat etupenkeillä, ja me kaks toimittiin virallisina kysyjinä ja kirjureina sikaosastossa…Ei sillä kyllä rehellisyyden nimissä ollut, sattui vaan hyviä kysymyksiä kummankin kohdalle. ;)

Juhan piti alkaa päivittää myös kuvagalleriaa, mutta tuossa se näyttää vieressä nukkuvan, joten saapa nähdä, milloin päivittyy…Hmm, miksi en ole yllättynyt.
Mutta kaikki ajallaan, ja päiväkirjaa päivitetään tällä viikolla useampaan otteeseen, eli kannattaa seurailla, jos kiinnostaa!

-samppa

Näytä arkisto >