Silja Europalta Tulisuudelman kautta Kiteelle ja taas laivaan – kohti uusia tuulia! 7.3.2009. - 07.03.2009

Viime päivityksestä on taas vierähtänyt tovi, kun on ollut niin kiireistä keikkarintamalla. Aivan mainio viikko vietettiin jälleen Silja Europalla viime kuun lopulla, ja meillä kaikilla oli taas niin mukavaa. Kerrassaan mainio paatti, jossa ollaan osaavissa käsissä kautta linjan. Erityiskiitos jälleen ääniteknikko Jonnylle, alias John Cable on mies vailla vertaa! Oli oikein mukavat risteilyt, ja väkeäkin riitti ihan kivasti hiihtolomista johtuen. Tai niistä huolimatta? Kiitokset kaikille mukana kannustamassa olleille. Ja Vaakulle ja Vilénille, tottakai. NIIN, ja muumeille! Jäätiin tosin pahasti koukkuun siihen Guitar Heroon…

Viikon lillumisen jälkeen siirryttiin tiistaitansseihin Vantaa Tulisuudelmaan, jossa taas kääntyi historian lehti. Nimittäin Resiinamiehistö uusiutuu jälleen kosketinsoittajan vaihtuessa. Resiinan matkassa alusta asti ollut Harri jää viettämään hyvin ansaittuja varhaiseläkepäiviään, ja tilalle haetaan uutta miestä. Harrille SUURKIITOS koko porukalta menneistä vuosista, yhteisistä keikoista ja hyvästä meiningistä. Yhteisiä keikkavuosia tuli allekirjoittaneen kanssa täydet kymmenen. Monien eri artistien kanssa on tehty yhteistyötä, ja viimeisenä Juhan kanssa reilut kaksi ja puoli vuotta. Hienoja hetkiä mahtuu joukkoon, ja varmasti haitari- ja kosketinsoitintaiteilija myös näitä reissuja lämmöllä muistelee tulevina vapaina viikonloppuina. Mutta aika aikaa kutakin, ja uutta suuntaa koko Resiinaorkesteriin kevään myötä. Jännä nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tässä ryhmässä sitä ei todellakaan voi tietää etukäteen! On nimittäin sellaisia velikultia. Mutta toivottavasti löydetään yhtä hyvä mies Hartzan jättämiin iskusävelmäsaappaisiin, jotta homma pölähtää niin kuin ennenkin…Kaikkea hyvää soittoveljelle Tampereelle, eiköhän sitä jossain kohtaa taas törmäillä! Ja puhelinlangat laulaa, normaalisti.

Kiteellä kanssamme koskettimissa oli Suvi Teräsniskan bändin kapellimestari Matti Riekki, ja Mattihan hoiti ruutunsa tyylikkäästi, niin kuin aina. Onhan meillä yhteinen SuperDuo, niin mitä muuta kuin priiiiiimaaaa voi odottaa..?!?! ☺ Kiitokset vierailusta, seuraavaa odotellessa. Matti nähdään ja kuullaan kanssamme ainakin keväällä jyrähtävässä Iskelmäkisassa Baltic Princessilla 13.5., ja Helsinkissä 10.6. Espan lavalla. Resiina rokkaa tuolloin iskelmän tähtitaivaalle hamuavien kilpailijoiden taustalla. Kisasta enemmän Iskelmän kotisivuilla. Kannattaa osallistua! Ja Juhahan häärii niissä tapahtumissa itse oikeutetusti päätähtenä!

Kiteellä oli aivan leppoisat kinkerit, väkeä riittävästi ja Juha lauloi taas kuin enkeli. Normaalikäytäntö siis. Uusia levyralleja on otettu edelleen ohjelmistoon, ja varmaan tulevien keikkojen kohdalla samaa biisien sisäänajoa tapahtuu enenevissä määrin. Eihän niihin levyjulkkareihinkaan ole enää kun pari kuukautta. Silloin pitää olla sekä solistin, että bändin kovassa iskussa! Ettei tarvitse hävetä…

Kiteen reissulta pariksi päiväksi kotiin lepäämään, ja sitten taas kohti Itämeren kirkkaimpia tähtiä…M/S Amorella toimi kolmen risteilyn ajan tukikohtanamme, ja taas tuo tuttu reitti Tukholmaan tuli ajeltua muutamaan kertaa eessun taassun. Tuttuja oli matkassa joka reissulla, joskin muuten oli melko hiljaiset kisat. Nooh, hyvällä sykkeellä päästeltiin kuitenkin menemään, ja taas uusia lauluja Juhan ohjelmistoon. Ja itse asiassa myös bändin ohjelmistoon, koska vieraileva kosketinsoitintaiteilija toi oman panoksensa aamupäivätansseihin tulkitsemalla Popedaa!!! Aivan mahtava meininki, ja ainakin bändi oli pähkinöinä. Ja kyllä harvalukuinen kannustajajoukkokin aplodeerasi, joten ei kai se aivan vihkoon mennyt…Kiitokset vaan Huilajan Antille, kerrassaan vakuuttavaa osaamista pianon ja urkujen takana. Kyllä ne pohojosen miehet osaa…Ja itse asiassa Antin kanssa sovittiin lisää päivämääriä kalenteriin, joten tästä osaamisesta pääsemme nauttimaan kevään myötä vielä moneen otteeseen. Hyvä niin. Kiitokset myös Amorellan mukaville ääniteknikoille J-P:lle ja Auwolle!

Nyt on viikon tauko, ja perjantaina humpat jyrähtää Kurikan Pitkä-Jussissa ja sieltä lauantaiksi Auran Nuortentalolle! Seurailkaa keikkakalenteria, ja tulkaa keikoille kannustamaan ja moikkaamaan! Näkemiin ja kuulemiin.

-Samppa

Näytä arkisto >