Uusi mies Resiinan kyytiin! - 25.03.2009

Kevät toi Resiinamiehistöön uuden taiteilijan Jämsän kupeesta, josta kyytiin hyppäsi Salkolahden Janne. Ensimmäinen keikka tehtiin yhdessä viime sunnuntaina, ja täytyy todeta, että meillä kävi taas järjettömän hyvä tuuri, kun löydettiin niinkin mainio soittaja riviin, kuin mitä Janne edustaa. Ja myös tyyppinä sopii ryhmään. Eli hyvällä ryhmällä mennään! Huippua!

Jannen vastuualueisiin lukeutuu haitarinsoitto ja kosketinsoitintaiteilu, sekä tietysti sekä lead-, että taustalaulut. Janne on tehnyt yhteistyötä lukuisten iskelmäartistien kanssa, ja on asiaansa perehtynyt ammattimies viimeisen päälle, joten siinä mielessä olo on koko orkesterilla huojentunut, kun saatiin loistava soittaja Harrin jättämiin suuriin saappaisiin.

Viime päivityksen jälkeen on taas käyty merillä, ja tehty muutama reissu maissakin, ja kautta linjan meininki on ollut varsin hyvä. Kurikassa oli melko rauhallinen ilta tuossa puolen kuun maissa, liekö johtunut siitä, että oli perjantai 13. päivä…Mutta vastaavasti 14.3. Aurassa oli aivan mahtavat bileet, Pakosen Johanna & Omenapuu oli kanssamme viihdyttämässä tanssikansaa, ja niin kuin ennenkin, ilta oli oikeinkin mukava! Aurassa osataan tanssia, ja taputtaa, joten bändilläkin oli mukavat oltavat. Plus että sauna lämpenee pyynnöstä, se on jo elektroluxusta! Aurasta häippäiltiin omille teillemme, Juha, Antti ja Juuso Turun kautta Helsinkiin, ja me Maken kanssa Kinnulan kautta Ouluun. Kilometrejä tuli taas että heilahti, mut onneksi satoi räntää ja oli muutenkin tosi synkkä keli. Kaikki päästiin taas kuitenkin turvallisesti perille, se kai lienee tärkeintä.

Viime viikonloppuna oltiin sekä Wanhan tanssikellarissa, että Vantaan Puistokulmassa humpalla, joten melko perinteisellä pohjalla rakennettiin ne karkelot. Mutta hyvällä ryhmällä ja rennolla otteella, normaalisti. Tästä on hyvä jatkaa kesää kohti, kun uusi Resiina on nyt koossa. Se antaa uutta motivaatiota koko joukolle, kun voi vakiomiehistöllä ottaa biisejä haltuun. Niinpä jatkossa on odotettavissa entistä ehompi kokonaisuus, kun saavutte meitä ihmettelemään…Ja Juhahan parantaa edelleen kuin se klassinen possu juoksuaan, eli siinäkin mielessä kannattaa tulla toteamaan uudistuneen Resiinan nykykunto!

Juhan uusin sinkku on nyt ehdolla Iskelmälistalle, joten kaikki sankoin (ja ämpärein) joukoin äänestämään Juhaa listaykköseksi. Nyt ois NeljänSuoran peesissä hyvä kärkkyä kärkisijoja! Eli sinne siis, vaikka tästä, kiitos!

Ei muuta kuin näkemiin ja kuulemiin Haapamäellä ja Forssassa tulevina viikonloppuina!

-yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, Samppa-

Näytä arkisto >