Tsadaa!! - 03.06.2009

Paljon on vettä virrannut Suomen joissa ja keskiviivaa Mersun ikkunoissa sen jälkeen, kun viimeksi on keikkapäiväkirjaa päivitetty. Resiinalla on ollut kiireiset ajat, kun Iskelmäartistikisa ja Juhan levyjulkkarit painoivat päälle toukokuun puolivälissä. Intouduttiin pitämään ihan muutaman päivän korkeanpaikan leiritys Kinnulassa. Ne olivatkin ensimmäiset treenit tämän miehityksen osalta.

Leiri olikin supertehokas, koska puitteet olivat jälleen kerran kunnossa. Kinnulassa osataan huolehtia vieraista, ja tutummistakin. Markon vanhemmat ja kotijoukot huolehtivat muonituksesta, joka jälleen kerran hiveli makuhermoja. Kyllä kelpas täydellä mahalla soitella! Juhan uutuuslevylle yhden rainan kynäillyt Harri Pekkarinen puolestaan tarjosi luxusmökin järven rannalta majoitukseen. Olisi siitä pihapiiristä löytynyt studiokin, mutta vielä jäi studion ominaisuudet testaamatta. Ehkäpä ensi kerralla…Kuitenkin treenit saatiin vietyä ennalta laaditun suunnitelman mukaan läpi, vaikka pienoinen flunssa-aalto olikin riesana. Ja ollut oikeastaan siitä lähtien. Sitkeä tauti, mutta toivottavasti se tästä tokenee.

Juhan levyjulkkarit Baltic Princessillä 13.5. olivat prameat, vaikka menivätkin bändin osalta juhlaillallista lukuun ottamatta vähän ohi. Tai siis varsinaista juhlaa ei ehditty viettää, koska seuraavana aamuna klo 10.00 29 uutta iskelmätähtikandidaattia odotti säestäjiään. Ja Resiinahan homman hoiti, tyylipisteitä voi kukin jakaa oman makunsa mukaan. (http://www.iskelma.fi/?area=katseluhuone) Mutta vähintään kohtuullisesti näin jäsen x:n näkökulmasta homma pölähti. Vaatimattomuus kuulemma kaunistaa. Toivottavasti kukaan solisteista ei saanut traumoja… ☺
Hienoja esityksiä kuultiin, ja lisää on luvassa jo viikon päästä Espan lavalla klo 16.30. Sinne vaan kaikki joukolla juhlimaan! Samaan syssyyn kuullaan myös Juhan setti n. klo 17.15 alkaen. Toivotaan, että sään haltijat ovat puolellamme.

Mutta vielä laivareissuun palatakseni, levyjulkkari-ilta oli hieno, ja biisit soljuivat illan hämärtyessä ihmisten tajuntaan niin, että osa pyyhki kyyneliäänkin Juhan tulkitessa herkkiä balladejaan uutukaislevyltään. Hieno risteily, kiitokset kaikille mukana olleille. Ja erityiskiitos meidän varsinaiselle työnantajallemme, joka palkitsi nälkäisen ja janoisen orkesterinsa maihin päästyämme illallisella Helsingin keskustassa! Siinä ei ropoja nimittäin säästelty. Hieno ele hienolta laulajalta, jollaisia ei tässä maassa kovin montaa ole. Tai tarkemmin ajatellen tasan yksi. ☺ Onnea Juhalle vielä kerran uudesta levystä, jota kovan luokan artistitkin ylistivät kilpaa risteilyllä. Jollette vielä kyseistä levyä omista, niin suosittelen hankkimaan.

Lavakausi on jo monin paikoin korkattu, ja siitäkös me poijjaat olemme mielissämme. Kyllä se edelleen on mielekkäintä soittaa iskelmämusiikkia paikassa, johon nimenomaan on tultu viihtymään tanssin merkeissä. Ja raikas kesäinen ilta kauneimmillaan…Siinä on sitä jotain. Toivottavasti loppukesään tulee vielä lisääkin lavoja, joita jo muutaman vuoden olemme kierrelleet. Mieluummin kesäisin tekisi vain lavoja, mutta pitäähän se välillä jalkautua myös ravintoloiden puolelle.

Monta mukavaa reissua on jo tälle suvelle tehty, ja kilometrejä on nautittu vähintäänkin kohtuullisesti. Osa porukasta on nauttinut myös poliisisedän huomiosta… ☺ On se hyvä, että virkavalta valvoo. Mutta että keskellä yötä? En tiijä, per%#le…No mutta paljon kun on tien päällä, niin sattuuhan näitä itse kullekin. Pikkuvikoja.

Yksi ehdottomasti kesän tähän asti mukavimmista keikoista oli Teräsniskan porukan kanssa täällä Oulun Hietsussa, tuttuja ammattimiehiä puikoissa, niin hommahan pölähtää. Ja kaksi paikallista iskelmäkomeettaa, niin varmaan oli kuulijoillakin lystiä. Meillä ainakin oli, kiitokset taas kerran, toivottavasti törmäillään radalla. Tokkiinsa muitakin mahtavia pumppuja on ollut samoilla lavoilla, mutta kun tuo muisti on niin huono. Terveisiä kummiski kaikille kaikilta (eritoten Kalevilta), ja törmäillään taas. Tulkaahan edelleen keikoilla moikkaamaan, tästä se kesä vasta alkaa!

-yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, samppa

Näytä arkisto >