Legendaarinen Espan lava ja Juhannus - 22.06.2009

Espan lava, 10.6.

Iskelmäartisti 2009 kisa sai toiseksi viimeisen huipennuksensa Espan lavalla 10.6. ja Resiinalla oli ilo ja kunnia toimia tapahtuman virallisena säestäjänä. Kymmenen iskelmän tähtitaivaalle hamuavaa laulajalupausta olivat virittäytyneet kisaiskuun, ja me olimme omalla tahollamme ottaneet säestettävät biisit haltuun. Sääennusteen lupaamat pilvet ja vesisade pysyttelivät kaukana horisontissa, ja aurinko suosi läsnäolollaan. Tunnelma oli kuin rokkifestareilla konsanaan, porukkaa oli pilvin pimein ja kun äänentoisto ja valokalusto oli massiivinen, niin juhlat ei kun komistuivat! Resiinamiehistö oli aivan liekeissä, kun päästiin vetämään mm. Irinaa! Oujee!!! Biisit soljuivat tasaisena virtana katketakseen ainoastaan Susanna Laineen juontaessa ja haastatellessa kisailijoita. Olisimme nauttineet tunnelmasta pidempäänkin, mutta kisailijoilla oli varattuna vain yksi kappale per taistelija, joten kolmen vartin kuluttua taisto oli tauonnut, ja tuomaristo vetäytyi pähkäilemään jatkoon pääsijöitä...Jatkoon päässeet ja kuvia tapahtumasta löytyy Iskelmän kotisivuilta. Kiitokset kaikille esiintyjille, ja onnea jatkoon päässeille tasapuolisesti!

Kisan tauottua alkoi Juhan oma setti, johon sisällytettiin omista biiseistä koottu upea hittikavalkadi. Edelleen aurinko paistoi ja ihmiset yltyivät ankaraan bailaukseen Juhan villitessä yleisöä. Herkullista! Mahtava päivä, ja mahtava yleisö. Nöyrä kiitos kaikille, jotka mahdollistivat moisen konsertin onnistumisen, ja kiitos myös Iskelmäradiolle luottamuksesta! Resiina kiittää ja kumartaa.

12.6. Iitiän lava

Perjantain 11.6. keikan siirtyminen syksylle johti siihen, että Iitiän reissusta tuli kaikille ns. pistokeikka. Eli allekirjoittanutkin ajeli Oulusta Kinnulan kautta Maken kyytiin ottaen Iitiään sellaset 620 kilometriä. Ja sitten vasta alettiin tekemään töitä.. :) Mut siitä suivaantuneena ajeltiin vielä keikan jälkeen takaisinkin. Eli kokonaiskilsat oli n. 1250 ja aikaa meni sellaset 22 tuntia samoilla silmillä. Upeeta! Mut onneks väkeä riitti, ja keikka oli hyvä, joten mitäpä sitä valittamaan. Itsehän olemme harrastuksemme valinneet... ;) Ja Juhakin oli niin sympaatinen, että ajoi keikkabussinkin Ouluun ihan vaan ollakseen mukana hengessä. Melko hassua sekin. Ollaan me vaan erikoinen orkesteri?!?  Mut kiitos Iitiän lavalla mukana olleille, aina ilo nähdä tuttuja kannustamassa!

17.6. Särkkä, 19.6. Rönni ja 20.6. Käenkoski

Juhannus, tuo keskikesän suurin juhla. Sitä ei valitettavasti tänä kesänä ainakaan säästä olisi ensimmäisenä voinut päätellä. Rapiat kymmenen astetta (pakkasta...) keskellä pilvistä ja sateista päivää ei välttämättä ole se kaikista toivotuin juhlasää. Mutta voi, miten meillä kaikilla silti oli niin mukavaa. Juhannuksen kinkereissä törmättiin Helmenkalastajiin, Pekkaniskan Poikiin, Sinitaivaan poikiin,  Jani Wickholmiin, A.Aallon Rytmiorkesteriin ja Jean S:ään, joten esiintyjäkaarti oli todella nimekästä joka lavalla. Osittain tuttua ryhmää, mutta myös uusia tuttavuuksia takahuoneympyröihin...Terveisiä vaan tasapuolisesti, jos joku edellä mainituista päätyy lukemaan tätä tekstiä.

Väkeä riitti osin tungokseen saakka, ja riemumieli oli kehnosta säästä huolimatta joka paikassa viritetty äärimmilleen. Iloisia yhteislauluja saatiin viritellä jokaisessa yllä mainitussa paikassa, ja ainakin Resiinan poijjaat viihtyivät työntäyteisellä juhannusrundillaan mainiosti! Toivottavasti kanssajuhlijoilla oli vähintään yhtä hauskaa. Kyllä nämä suuret ja perinteikkäät tanssilavat ovat edelleen ehdottomasti kesän kohokohtia, ja tuttujen kisaisäntien tapaamisesta on tulossa Resiinan porukallekin mielyttävä perinne. Kiitokset jokaiselle taholle, ja pikaisiin jälleennäkemisiin!

 

-yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, Samppa

 

 

Näytä arkisto >