Lavakausi päättymässä... - 02.09.2009

Syksyistä päivää taas täältä keikkapäiväkirjan sivuilta!

Viime viikko hurahtikin taas pitkästä aikaa merellisissä tunnelmissa, kun Resiina otti suunnakseen Tukholman. Marko keskittyi lomailemaan paahtavan auringon alla Italiassa, ja tuuraamaan hälytettiin basistit suomen musiikkielämän mekasta, Helsingistä. Kolehmaisen Pekka teki kanssamme yhden reissun Tukholmaan, jonka jälkeen basistin ruutua toimitti loppukiertueen ajan Halmetojan Antti. Ammattimiehiä molemmat, ja homma toimi hienosti! Iloksemme seilaamassa oli tuttuja kasvoja aina itäistä ja läntistä suomea myöden, joita tokkiinsa aina iloiten tervehdimme! Mukavaa kun jaksatte tsempata myös merillä. Alkuviikon risteilyt eivät tosin anna oikeutta tälle orkesterille, koska suurin vahvuutemme on nuorekas iskelmä. Ja sitä ei aina satavuotiaat mummot ja papat ymmärrä. Joten haitari ja Ruusuja hopeamaljassa oli enemmän risteilyjen teema...Mutta eipä siinä mitään, hauskat reissut kuitenkin. Terveisiä myös pianobaarin pianistille, oli mahtavat fiittaukset! d:)

Meriltä siirryttiin Nääsvilleen, ja torstaitanssit Seurahuoneella toimi yllättävän hyvin. Tunnelma tiivistyi Juhan vikalla setillä, ja jytä nousi sellaisiin svääreihin, että oli kuulemma naapurihuoneistosta tullut jo ukaaseja kissalan poikien hälyttämisestä...Ravintolapäällikkö ei kuitenkaan moittinut desibelien liiallisuudesta, ja Juhan PA:han tunnetusti soi pehmeästi ja korvia hyväillen, joten ei tässäkään asiassa ollut huolen häivää. Keikan jälkeen sovittiin roudaus seuraavalle päivälle, ja näin ollen päästiin hyvissä ajoin hotellille nukkumaan.

Perjantaina roudaus heti kohta puolilta päivin, jonka jälkeen orkesterimme urheilunuorukaiset päättivät lähteä mittelemään vaihteeksi sulkapallon pariin. Tuuraajabasisti antoi orkesterin tähtisolistille ja rumputaiteilijalle kovan vastuksen, mutta lopulta joutui Anttikin taipumaan...Tiedätte kyllä. ;) Sitten hyvällä ryhmällä kohti Lavian Huuhkajavuoren lavaa, ja kesän päätöskarkeloita. Hieno lava, mutta väkeä olisi voinut olla enemmänkin. Kiertueen huipennus vähän kärsi juuri tästä syystä, mutta kisat saatiin kunnialla päätökseen, ja taas yksi lava talviteloilleen. Kiitokset järkkäreille hyvistä eväistä ja ystävällisestä palvelusta. Ja tottakai myös paikalle ilmaantuneille tutuille!

Ensi viikonloppuna vietetään Resiinan viralliset kesäkauden päättäjäiset Kangasniemen Syvälahden lavalla. Tulkaahan paikan päälle ihmettelemään vielä kerran Resiinan lavakunto, koska niin se vain on, että taas alkaa olla yksi kesä käsiteltynä iskusävelmien ihmeellisessä maailmassa. Hienoja lavoja tuli taas kierreltyä, ja hyviä keikkoja hienojen kannustajien tsemppaamana soitettua. Tuntuu, että lavoillekin on saatu juurrutettua aikaista väkevämpää fanikulttuuria ainakin tietyissä osissa suomen karttaa... :) Hyvä niin!

Kuten aiempina kesinä, niin myös tälle kesälle mahtui myös uusia lavoja kalenteriin. Hienoja perinteikkäitä paikkoja piirtyi taas humppamiehien muistoihin. Kiitokset Korian, Ruokolahden, Iitiän, Kemijärven, Koivun, Laukaan, Punkaharjun, Kankaanpään, Hankasalmen, Hammaslahden, Teuvan ja Lavian suuntaan! Siinä kesälavapaikkakunnat, jossa Metsäperäshow ei ollut ennen tätä kesää vieraillut. Kiitokset tottakai myös tutuille ja turvallisille lavoille, jotka vuodesta toiseen toivottavat pienen orkesterimme tervetulleeksi. Ensi kesälle on jo lyöty päivämääriä lukkoon, joten perinne jatkuu ainakin joidenkin lavojen kohdalla varmasti. Siitäkin kiitämme!

Kiertuepäiväkirjan sivuilta vielä kerran kiitokset mahtavasta keikkakesästä, ja tulkaahan syksyn mittaan moikkaamaan ravintolakauden alkaessa. HyVVää syssyn odotusta kaikille!

-S

Näytä arkisto >