Syssymällä... - 05.10.2009

kierretty on taas kovaa vauhtia pitkin Suomen selkää, innoissaan ku mullit kesälaitumilla ja sanottakoot se vielä ääneen, vaikka varmasti se on näkynyt, että hauskaa on ollut!

Unelmien kesä on piti sisällään tapahtumia maton kutomisesta moottoriurheiluun ja keikkoja kissanristiäisistä suurille festarilavoille. Eihän kaikkia keikkoja tai tekoja voi aina samanlaisella lämmöllä muistella, mutta pahaa ei tarkoitettu ja kaikki mitä tehtiin, tehtiin sydämellä ja hymyssä suin! On ollut mukava huomata, ettei lapsenmieli ole hautautunut vuosirenkaiden alle ja pilkettä silmäkulmassa tuntuu riittävän niin itsellä kuin koko Resiinamiehistöllä näiden koleiden ja sateisten syyspäivienkin äärellä.

Keväällä laukaistua kolmatta pitkää kiekkoa on vihellelty huollella ja korvapareja on haettu niin järvisuomen idyllisiltä lavoilta kuin klubien ja ravintoloiden siimeksistä – usein niitä onkin löytynyt. Uusi levy on poikinut paljon uusia naamoja keikkakantaan josta olemme erittäin otettuja. Onnellisia voidaan olla myös siitä etteivät entisetkään toverit ole hyljänneet ja musisointimme kiinnostaa yhä uudelleen. Niinhän se tuuppaa olemaan, että  mitä useampi korvapari lauluja kuuntelee sitä kirkkaammin ne soi!
Erittäin nöyrät ja suuret kiitokset kuluneesta kesästä kaikille keikoillamme käyneille ja myös uuden levyn hankkineille. Se, ja vain se, pitää meidät tienpäällä!

Näin pienimuotoisen syysloman kynnyksellä tuottaa vaikeuksia päättää, lentääkkö Suomenlahden yli etelän lämpöön, vai jäädäkkö ihastelemaan luonnonkauneutta, joka suurimmalla osalla maailman ihmisistä jää kokematta. Ruskan seasta on usein löytynyt myös mukavia laulunpätkiä, joten tällä hetkellä vaaka on kallistunut kotimaan matkailun puolelle.

Resiinan matka jatkuu 16.10. Tampereelta jonne kaikki ovat erittäin tervetulleita!

Näytä arkisto >