Ristiin rastiin, oikein vaan ja aikalailla! - 28.10.2009

Hei hulinaa!

Resiina on kiertänyt suomenniemeä kirjaimellisesti ristiin rastiin viime viikkojen aikana. On käyty ottamassa haltuun itää, länttä, etelää ja tottakai myös pohjoista. Ainoa miinus on ollut, että peräkkäisille päiville on välillä osunut sekä etelää, että pohjoista. Siirtymä luokkaa 700 kilometriä. Nooh, pikkuvikoja...

Mersussa on kuitenkin riittänyt tunnelmaa, ja pumppu on rajussa iskussa pimeästä ja kylmästä kaamoksesta huolimatta. Tosin pienimuotoinen flunssa-aalto pyhkäisi orkesterin yli, mutta vailla miestappioita jatketaan iskelmän ilosanoman levittämistä!

Juhan levybiisit tuntuvat löytävän yhä paremmin tiensä yleisön sydämiin, ja keikoilla onkin paikoitellen ollut juhlan tuntua yhteislaulujen raikuessa myöhäisessä yössä. Mahtavaa kannustusta on kohdattu oikeastaan joka ilmansuunnassa, ja hyvä niin. Edelleen uusia paikkojakin on tullut vastaan, mikä myös on mieltä ylentävää, kun on kuitenkin jo vuosia tullut maata kierrettyä. Aina se uusi tuttavuus piristää... :)

Levymyynti keikkapaikoilla on ollut vilkasta, ja niin kuin sanottua, levylaukku kiertää bändin mukana joka paikkakunnalla, joten vailla levyä olijat, eikun paikan päälle hakemaan omanne pois! Juhan kaikkia kolmea levyä on saatavilla, ja hinta ei päätä huimaa. Ja samaan rahaan saa nimmarit ja halaukset, tottakai.

Tuleva perjantai vie Resiinan taas hallinnoihin, eli Tallinnoihin. Juhla-aluksena tällä kertaa M/S Nordlandia, jolla tämä orkesteri ei olekaan ennen vieraillut. Toivottavasti saadaan hyvät poreet aikaiseksi, ja ennen kaikkea kanssaristeilijöille hyvä mieli. Siitähän viihdyttämisessä on kyse. Lauantaina onkin oikea poikabändien ilta, kun Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty on kanssamme samoilla lauteilla Auran Nuortentalolla. Aurassa on aina takuuvarman mukavat iltamat, joten hyvillä mielin lähdetään Turun miesten kanssa taistoon. Resiinalla kovaa ja korkealta, vai miten se meni?! 

Tulevia keikkoja 4.11. Lappeenrannassa, 7.11. Helsingissä ja 14.11. Jyväskylässä...Loppuvuoden kaikki keikkapäivämäärät nähtävissä Keikat-osiosta.

Tulkaahan taas keikoille moikkaamaan ja pitämään hauskaa Juhan ja Resiinan kyydissä!

-Samppa

 

Näytä arkisto >