Hip Hei ! - 03.11.2010

Kirjotellaas taas tännekkin vähän kuulumisia. Nopeasti tuntuu aika juoksevan eikä uskois, että on jo yli vuosi siitä kun tänne viimeksi kirjottanu! *häpeä*

Kaiken näköistä ja kokoista on taas vuosi on pitänyt sisällään. Ahkeraa keikkailua, uusien biisien työstöä, kymppitonnia, tartumikkiä, studiosessioita, Radio-,TV- ja lehtijuttuja, Festareita, kylmä luminen talvi, pitkä kuuma kesä,  muuttamista, vanhan purkamista, uuden rakentamista, itkua, naurua, uusia ihmisiä, itsensä metsästämistä, päätöksiä, onnistumisia, epäonnistumisia, oppimista, unohtamista, arjen touhuja...elämää ja sen hengittämistä; kaikkea sitä mikä on tuntunut oikealta. Välillä on viety ja välillä oltu vietävänä. Siinäpä pieni mutta kattava kiteytys kuluneesta vuodesta. :)

Samppa avasikin keikkapäiväkirjan puolella vähän livekokoonpanon nykytilaa. Miehistön vaihdoksia tapahtuu syystä tai toisesta aina joskus, eikä se ole mitenkään hirvittävän poikkeuksellista tässä genressä. Ne on aina haikeita hetkiä, mutta toisaalta niihin on aina joku syy ja välillä pieni vaihtelu virkistää varmasti joka osapuolta ja vie kohti uusia haasteita. Omasta puolestani voin heittää isot Kiitokset Jannelle, Juusolle ja Aatulle hienoista yhteisistä keikoista ja varmasti törmäillään!
Ja tervetuloa Samppa (takaisin pidennetyltä kesälomalta ☺), sekä Tommi ja Jere. Jyväskylästä toimiva Tommi onkin tuttu mestari kitaranvarresta aivan meikäläisen alkuajoilta, jolloin tein muutamia keikkoja Velvet-yhtyeen kanssa. Tommi toi mukanaan Varkaudesta virtuoosimaisen kosketintaiteilijan, vanhan ystävänsä Jeren. Tämä ennenkin yhdessä paljon soittanut parivaljakko sopii kuin nenä päähän idioottivarman komppiryhmän, Sampan ja Maken, päälle...joskus jopa ... heh nonnni! ;-D Matka siis jatkuu hieman uudistetulla kattauksella, joka on ensimmäisten yhteiskeikkojen perusteella - Herrkullinen! Tervetuloa keikoille todistamaan toimivuus!

Joku on voinutkin jo pistää merkille, että allekirjoittaneen vahvimpia puolia ei ole päiväkirjan ylläpito. Kokeillaas hieman vaihtaa formaattia siten, että on vaan yks päiväkirja jonne kirjoitellaan vuorotellen poikien kanssa tarinaa, lyhyesti mutta ytimekkäästi ja ennen kaikkea useammin! Jos saatas reissuilta kuviakin laiteltua sekaan, kun on nykyään näitä kännykkäkameroitakin. ;-)

Ei muuta kuin mukavaa alkavaa talvea kaikille ja törmäillään! Muistakaahan äänestää ja pistää toiveita kentälle!

-Juha

Näytä arkisto >