Voihan keinuvat keikat! - 11.11.2010

matkaan lähdettiin hyvällä ryhmällä ja pienestä lumisateesta huolimatta meri kutsui jälleen meitä musiikin ilosanoman puolesta taistelevia! Itse pääsin laivan kyytiin jo kolmen tunnin ajomatkan jälkeen, kun taas Marko ja Tommi valuivat Suomen pohjukkaan hieman ylempää. Samppa ja Jere olivat edellisistä retkistään hienosti toipuneena jo valmiina pelipaikan tuntumassa joten tiimi oli kasassa!
Eipä muuta kun humppakuutio autokannelle, soittimet hissiin ja lavalle pällistelemään. Siellähän meitä olikin vastassa vanha tuttu Baltic Princessan AV-teknikko Urmas, joka otti meidän lämpimästi vastaan ja näin saatiin ääni ulos joka miehestä! Sunnuntairisteilyt laittaa aina vähän epäilemään yleisön määrää, mutta ei ollut alkava myräkkä pelotellut pikkujoulukansaa ja laivahan suorastaan pullotti! Hyvät geimit saatiin aikaan sunnuntaina ja maanantaina meno yltyi jopa hurmokseen! Tiistain päiväsetille saatiin alle semmoiset aallot, ettei ainakaan allekirjoittanut ole ennen moista kokenut! Sai nimittäin tukea hakea! Samppa löi rumpua toisella ja piteli settiä pystyssä toisella. Vain leveä haara-asento äärettömän hyvä tasapaino ja koordinaatiokyky pelasti meidät seisovat soittajat ja laulajat pahimmilta törmäyksiltä. Mutta kyllä siinä sai vahvistimia pidellä ja Jere taisi potea hieman merisairauttakin. Tanssikansalle keli oli varmasti vieläkin haasteellisempi, mutta hienosti urhoollisimmat liukuivat ilmavasti parketin reunalta toiselle! ☺

Hyvin kesti kuitenki laiva miehistöineen ja kuiville päästiin ehjin nahoin! Normi hyvästelyt ja kiitokset risteilyisäntä-Timolle  sekä äänimiehistölle, kamat hissin läpi autoon ja menoksi. Samppa sai Vantaan kohdalla siivet ja lensi Ouluun,  Jere löysi paremman kyydin Helsingistä, minä, Make ja Tomppa ajeltiin urhoollisesti kotiin läpi tuulen ja tuiskun. Onneksi tähtikeulassa on hyvät nastat alla ja kuskeilla kokemusta. Kop kop!
Huomenna kokeillaan taas taitoja Kurikan ja Oulun matkalla! Herkullista! Tervetuloa imuun! ☺

-juhi

Näytä arkisto >