Helleaaltoja! - 13.06.2011

Kuumia kesäterveisä tänne päiväkirjaankin! Aika juoksee ja lujaa on juostu perässäkin. Näin kesällä tuo takaa-ajo maistuu vielä paljon paremmalta. Keikkamatkoja ja kokemusta on tarttunut ämpärikaupalla muistisoluihin ja mersun renkaat on vaihdettu useaan otteeseen, öljyistä puhumattakaan. Täytyy tähän hommaan olla jonkinlainen krooninen polte kun ei vieläkään ole kyllästymisen merkkejä havaittavissa. Joka kerta lavalle noustessa se hymy vain kirpoaa jostain huulille ja onnen tunne hiipii puseroon; oli takana millainen päivä hyvänsä. Muut asiat saavat luvan unohtua ja voi keskittyä ainoastaan laulamiseen ja soittamiseen ja antaa tunteen viedä! Hyvän keikan jälkeen, joskus satojen  kilometrien kotimatka menee kuin siivillä ja illan tapahtumia fiilistellessä!

Tänä keväänä fiilistä ja tunnelmaa on nostantut erityisesti uuden levyn teko. Aivan mielettömän hienoja kappaleita on nimittäin saatu tähän mennessä kasaan. Tuntuu että eteenpäin on menty silläkin saralla isoja askelia ja oman musiikillisen tyylisuunnan maali alkaa hahmottua ja sihtikin on kohdallaan. Kalenterimerinnät lupailee uutta levyä syyskuulle ja tämä mies ei pysy housuissa!

ISO Kiitos kaikille jotka olette jaksaneet ahkerasti kiertää keikoilla ja tehneet illoista ikimuistoisia! Uusia kasvoja on tullut paljon mukaan ja siitä olen otettu. Toivottavasti jaksatte ahkerasti myös toivoa ja äänestää uusia biisejä radioihin ja antaa meistä kuumia vinkkejä keikanjärjestäjille ;-) Tästä on hyvä jatkaa keikkailua ja uusien laulujen virittelyä!

Iloisin kesäterveisin,

Juha

 

Näytä arkisto >