Ruskakiertue 2011 - 25.09.2011

Heipparallaa ja terveisiä lapin jänkhältä! Ollaan oltu poikien kanssa viisi päivää reissussa ja Mersun takapenkillä on nyt hyvää aikaa kirjailla kuulumisia...Saariselkä, Rovaniemi ja Pyhätunturi on otettu haltuun ja parhaillaan matkataan vielä toistamiseen Saariselälle. Kiertueen poreet ovat olleet kertakaikkisen hienoja ja Juhan tulevan levyn biisit alkaa olla täydellisessä tikissä! Kannattaa siis tulla keikoille kuuntelemaan uusia ralleja sillä välin kun odotellaan levyä ilmestyväksi. Alkuperäisestä suunnitelmasta on vähän poikettu ja levyä saadaan vielä odotella tovi, mutta niinkuin vanha viidakon sananlasku sanoo, hyvää kannattaa odottaa!

Reissussa on käyty keilaamassa ja pelaamassa ysipalloa, sekä otettu miehestä mittaa legendaarisessa Yatzy-pelissä. Juha spekuloi itselleen mestarinviittaa joka lajiin, mutta joutui tällä erää tyytymään himmeimpiin mitaleihin ja jäätelöön...Jere ja Make oli biliskunkkuja ja keilaus sekä noppapeli meni allekirjoittaneelle. Tommi tosin meinasi korjata potin keilauksessa, mutta viimeisen ruudun kolme täyskaatoa pelasti pelin meitsille. Tasaista ja rehtiä vääntöä saatiin kuitenkin aikaiseksi joka lajissa ja hauskaa on ollut! Ainut miinus tuli eilen, kun uumoiltu lottovoitto jäikin tulematta. Yhdeksän miljoonaa olisi ollut mukava extra lapinkiertueelle. Noh, jospa ensi viikolla. Kulinaristisia velvollisuuksia ollaan pidetty yllä testaamalla kunkin paikan savuporopizzoja...ja on siinä sivussa muutama kebabannoskin tehnyt kauppansa puhumattakaan saunaoluista. Voidaankin puhua eräänlaisesta massakaudesta, sillä kuun vaihtuessa orkesteri alkaa kollektiiviselle parin kuukauden kuntokuurille tavoitteena muutama miinuskilo sekä jumalainen vartalo! :)

Huomenna ajellaan alamäkeä Ouluun saakka ja sieltä matka jatkuu tiistaina Harjavaltaan tiistaitansseihin, josta yötä myöden M/S Nordlandialle ja kohti Tallinnaa. Sitten pari päivää lepoa ja 1.10. soitot soi Raumalla. Kaikkiin konsertteihin on vielä varmasti lippuja saatavilla, eli eikun vaan joukolla arvioimaan Juhan uusia kappaleita paikan päälle! Lämpimästi tervetuloa ja lämmintä päälle, ettei kylmenevä syksy yllätä! Nähjään, sano lapin miäs!

 

yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta,

Samppa

 

Näytä arkisto >